Witam Was, też bym chciała pójść na terapie tylko że ja nie jestem DDA ale DDD. Proszę o namiary gdzie mam się udać. Poprostu juz sobie nie radze z problemem jakim jest moja matka i babcia
wydaje mi sie ze najpierw powinnas isc do lekarza on Ci powie co robic, jednak wydaje mi sie ze na miting dla dda tez mozesz isc w koncu ddd to szersze okreslenie dda. My dda tez jestesmy ddd. Pozdrawiam i zycze duzo sily.
Ja wiem, że jak już zacznę terapię będę musiała wytrwać do końca. Już raz przerwałam terapię depresji metodą Gestalt bo zwyczajnie nie miałam kasy a jedna sesja kosztowała 80 złotych i tak co tydzień. Wiele moich problemów to rozwiązało. Niestety alkoholizm mojego ojca okazał się kluczowym. To nie jest tak, że ja się boję odrzucenia albo mówienia o sobie. Najgorsze to wejść znowu do tego bagna i rozdrapać stare rany. To jedyne wyjście niestety dość bolesne. Pozdrawiam Was ciepło. Jeżeli znajdziecie juz jakąs grupę w Bolesławcu dajcie proszę znać na forum. Ja zamierzam się za to zabrać jak tylko urodzę drugiego Malucha :).
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.