Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

dda...

~??? niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 9:33
wie moze ktos czy w boleslawcu sa spotkania dla dda?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 17:36
http://www.dda.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=53
coś takiego znalazłam.
W Szpitalu na Tysiąclecia trzeba spytać tam na pewno mają wykaz.
~??? niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 18:06
dziekuje bardzo za informacje. Trzeba sie dowiedziec, jednak fajnie byloby spotkac druga taka osobe. Moze sie ktos znajdzie.
9863
#obiektywny nieaktywny
3 grudnia 2012r. o 18:29
Wiem, że są spotkania dda w Bolesławcu. Na pewno na Tysiąclecia w poradni psychologicznej można się wszystkiego dowiedzieć. To ja pisałam powyżej tylko nie zalogowana. Takich osób jest mnóstwo w Bolesławcu. Jestem jedna z nich tylko jeszcze nie odważyłam się na terapię ale wiem, ze sporo mogłoby to pomóc w moim życiu. Pozdrawiam ciepło. Marta.
~??? niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 18:43
jestes dda? Ja od moze 2lat jestem tego swiadoma ale rowniez brak mi odwagi. Jednak otworzylam ten temat wiec chyba gdzies tam wzbiera sie ta odwaga. Ciagle walcze z myslami szukac spotkan dda czy nie isc na nie czy nie.
~ niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 18:59
Jestem. Mam ojca alkoholika. Wiem, że ta terapia to klucz do wszystkiego co w mojej psychice sie posypało. Jednak jak już się zacznie grzebać w przeszłości to trzeba dojść do końca a to niełatwe. Mam nerwicę lękową, nawroty głębokiej depresji, przechodziłam juz jakieś tam terapie ale nigdy nie wzięłam się za mój podstawowy problem. Teraz nie bardzo mam jak - mam 11-miesięczne dziecko i drugie urodzę w marcu. Zwyczajnie brak mi czasu zeby zając się sobą. Wiem jednak, ze jest to niezbędne i muszę podjąc terapię jak tylko sprawy rodzinne mi pozwolą. Jesli masz możliwośc to śmiało korzystaj. Nie będzie łatwo ale na pewno zmieni to na lepsze Twoje życie. Pozdrawiam.
~??? niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 19:12
znam problem tez to wszystko mam. Leki i lekarze nic nie dadza trzeba tam isc ale wlasnie to ciezka droga a ja mam slomiany zapal brak samozaparcia i brak sily, wiary ze dam rade. Zawsze razniej jak mozna pogadac z kims kto ma ten sam problem. Nie masz dla siebie czasu mowisz to tylko godzinka w tyg ponoc. Jakbys chciala kiedys pogadac nie wiem na gg czy sie spotkac ja jestem otwarta. Odzdrawiam:)
~~~ niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 19:30
Też jestem dda. Rozmawiałam z panią psycholog z poradni ds uzależnień i dowiedziałam się, że spotkania dla dda odbywają się w Wałbrzychu. Tam właśnie można zgłosić się na terapię grupową.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.