Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policjanci odnaleźli zaginioną 15 - latkę
~wiepszu niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 13:14
dobrze żeś sie znalazła, jusz picujem mojom beemke na sobote!! przyjć do imerium mała!! bendem tam z chłopakami tylko ubierz sie jakos bo ja w złocie wyskocze i skure se załorze :P
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~k niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 13:15
masakra jaki wstyd, współczuję rodzicom, młode to i takie głupie, z tyle lat starszym facetem, masakra, dziewczyno wstydź się!!!!
~ niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 13:19
~wiepszu napisał(a): dobrze żeś sie znalazła, jusz picujem mojom beemke na sobote!! przyjć do imerium mała!! bendem tam z chłopakami tylko ubierz sie jakos bo ja w złocie wyskocze i skure se załorze :P

proszę moderatorów o nie moderowanie bo to cała prawda co tu wypisują
3145
#hemi nieaktywny
4 grudnia 2012r. o 13:22
teraz może poczuć sie jak tzw.CELEBRYTKA :]
na pierwszych stronach portali,każdy o niej będzie mówił,oglądał się za siebie jak przejdzie obok..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 13:25
hemi napisał(a): teraz może poczuć sie jak tzw.CELEBRYTKA :]
na pierwszych stronach portali,każdy o niej będzie mówił,oglądał się za siebie jak przejdzie obok..

raczej jak tzw '' GALERIANKA ''
~ag niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 13:28
Czy rodzice nie wiedzą. co te dzieciary wyprawiają, gdzie się obracają. Więcej kontroli. Kuratora jej dć może zmądrzeje.
3595
#jemiola nieaktywny
4 grudnia 2012r. o 13:30
Hemi hemi stary a durny.....wszystkich ustawiasz do pionu a jak się zachowujesz!!!Co to za złośliwości?
Dziewczyna jest młoda wiadomo odpały się w tym wieku zdarzają bedzie miała swoje dzieci to dowie się co jej rodzice czuli.Każecie rodzinie się nią zająć a czy wy jesteście pewni że wasze dzieci czy młodsze rodzeństwo na dyskotekach zachowują się inaczej ??W niektórych przypadkach rodzice wychowują najlepiej jak mogą ale wpływ na dziecko ma też otoczenie moda itd itp.
Zamknijcie temat bo to nie ma sensu !!

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
3145
#hemi nieaktywny
4 grudnia 2012r. o 13:35
jemioła a ty nie lepsza :]
Zamykać temat?po co?
Się naczyta gówniara paru miłych wpisów to następnym razem sie zastanowi (jak nie ona to może inna) czy warto znikać bez śladu i stawiać policję na nogi ,aby poszukiwali wielce w dupie wszystko mającej imprezowiczki.

jemioła tez byłem młody i tez różne numery wykręcałem,ale mnie rodzina i policja 2 dni nie musiała szukać :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(