Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak zrobić święta, przy wypłacie 1000zł/ m-c

~d niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 7:39
Zapominasz chyba o jednej istotnej rzeczy. Zakładając, że wszyscy ambitnie wybiorą się na wyższe uczelnie kto w takim razie obsadzi stanowiska typu kasjerka w markecie, sprzątaczka czy pracownik na produkcji. Czy tym ludziom nie należy się adekwatne do wykonywanej pracy ale godne wynagrodzenie? Może nie w tym kraju :>
Dobre rady w stylu zrezygnuj z fajek, piwa, smarowania chleba masłem i jazdy samochodem także są chyba nie na miejscu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
17 grudnia 2012r. o 16:09
~d napisał(a): Zapominasz chyba o jednej istotnej rzeczy. Zakładając, że wszyscy ambitnie wybiorą się na wyższe uczelnie kto w takim razie obsadzi stanowiska typu kasjerka w markecie, sprzątaczka czy pracownik na produkcji. Czy tym ludziom nie należy się adekwatne do wykonywanej pracy ale godne wynagrodzenie? Może nie w tym kraju :>
Dobre rady w stylu zrezygnuj z fajek, piwa, smarowania chleba masłem i jazdy samochodem także są chyba nie na miejscu.

Bledne zalozenie - bledne wnioski.
9176
kc
17 grudnia 2012r. o 16:39
gover napisał(a): Po studiach technicznych podjalem prace (w mojej specjalnosci) za 1200 PLN. Pokazywalem pracowdawcy, ze stanowcza za malo mi placi. Pokazywalem moimi umiejetnosciami. Po dwoch latach pracodawca mi placi 8600 PLN. Udowadniam mu, ze to tez jest za malo za prace (towar), ktory mu sprzedaje. Obiecal nastepna podwyzke.

Nie wiem, czy zauważyłeś, że ten temat dotyczy tego, jak przy niewielkich środkach urządzić święta. Załóż sobie temat: "Kto jest na tyle taktowny, że nie chwali się swoimi zarobkami wśród ludzi biedniejszych od siebie" i pomilcz tam trochę.
~ niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 17:50
a to za 1000 zł da sie wyzyc??? chyba wegetowac
9984
#gover nieaktywny
17 grudnia 2012r. o 18:03
kc napisał(a): Nie wiem, czy zauważyłeś, że ten temat dotyczy tego, jak przy niewielkich środkach urządzić święta. Załóż sobie temat: "Kto jest na tyle taktowny, że nie chwali się swoimi zarobkami wśród ludzi biedniejszych od siebie" i pomilcz tam trochę.

Masz racje. Zauwazylem. Nie wyszlo to zbyt dobrze. Pokazalem tez, ze wygorowane zadania zaraz na starcie nie zawsze maja dobry odbior u pracodawcy. Jesli sie wykazesz w pracy to, masz szanse na podwyzke.
~weźWyjdz! niezalogowany
17 grudnia 2012r. o 20:24
Chciałbym robić święta za 1000 złotych !
Bo my co roku robimy za góra 400 a i tak mamy pełny stół choinke i to na siedem osób. No ale co sie dziwić pani burżuazji jak zamierza wy. krec ać 300 stówki na prezenty :| :| :|

Zastosowana autokorekta

9478
#lia nieaktywny
17 grudnia 2012r. o 20:31
~weźWyjdz! napisał(a): Chciałbym robić święta za 1000 złotych !
Bo my co roku robimy za góra 400 a i tak mamy pełny stół choinke i to na siedem osób. No ale co sie dziwić pani burżuazji jak zamierza wy. krec ać 300 stówki na prezenty :| :| :|
Przeczytaj dokładnie temat nie jak zrobic święta za 1000zł tylko jak zrobić święta za 1000zł na miesiąc, czyli mieć ten 1000 zrobić opłaty, wyżyć za to i jeszcze do tego zrobić święta. Ktoś nie umie czytać a od razu sie rzuca :P
2900
#falco nieaktywny
17 grudnia 2012r. o 20:57
a którego dnia ,,przypadają ,,święta w tym roku ,jeśli 22-go grudnia ma już nie być?
pytam tak aby czegoś nie przeoczyć ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza