Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

USA -Masakra w szkole

~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 22:00
~ napisał(a):
~ napisał(a): Czy twoim zdaniem nalezy zakazac posiadania nozy kuchennych i samochodow?

Czy broń palna orócz zadawania śmierci służy również do krojenia chleba lub przemieszczania się , jak odpowiednio nóż i samochód??
Jej jedynym celem jest zadanie śmierci! Zrozumiem jeżeli odpowiesz , że logika nauczana w Twojej szkole dopuszczała inne warianty i przestanę dyskutować :)

Bron sluzy tez do SAMOOBRONY oraz np do POLOWAN. Nie kazdy kto ma bron jest morderca tak samo jak nie kazdy kto ma kut@sa jest gwalcicielem. Nie kazdy kto strzela chce zabic i nie kazdy strzal prowadzi do smierci. Jesli tego nie rozumiesz to zaskarz do sadu ex nauczycieli - pomineli kilka etapow waznych dla twojej edukacji.

Statystyk nei oszukasz: tam gdzie jest latwiejszy dostep do broni przestepstw jest mniej bo bandziory sie boja. Odbierasz ludziom prawo do samoobrony podczas gdy przecietny bandzior zdobedzie bron nielegalnie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 22:15
~ napisał(a): Bron sluzy tez do SAMOOBRONY oraz np do POLOWAN. Nie kazdy kto ma bron jest morderca tak samo jak nie kazdy kto ma kut@sa jest gwalcicielem. Nie kazdy kto strzela chce zabic i nie kazdy strzal prowadzi do smierci.

Co nie zmienia postaci rzeczy , że broń służy do zadania śmierci i tylko do tego celu.
Ile razy mam to powtarzać zanim Ty to zrozumiesz, jak mniemam, przynajmniej taka mam nadzieję, Twój nauczyciel by to dawno zrozumiał.
Jasne , że nie każdy kto ma czlonka jest gwałcicielem ale każdy , to na pewno, oddaje nim mocz co jest jego jednym z jego z dwóch zadań :P
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 22:45
Masakra jakim ty jestes trolem. Bron sluzy do samoobrony i zabierajac ja ludziom odmawiasz im prawa do obron y przed bandziorem. Udowodnilem ci juz ze zabic sie mozesz nawet na mydle w lazience, wiec wcale nie potrzeba broni zeby zycie stracic. Jak ktos chce cie zabic to cie zabije EWSZYSTKIM wiec idac zgodnie z twoim rozumoaniem nalezaloby wszystkiego zakazac.

Nie kazdy czlowiek jest morderca. Poki tego nie zrozumiesz i nie nauczysz sie czytac ze zrozumieniem nie mamy o czym rozmawiac.

Zmoderowano 15.12.2012 godz.22:56 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~colt niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 22:49
Dyskutujecie tak,jakby w Polsce był jakiś problem z legalnym posiadaniem broni :)
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 23:16
~ napisał(a): WSZYSTKIM wiec idac zgodnie z twoim rozumoaniem nalezaloby wszystkiego zakazac.

Tylko tego co służy wyłącznie zabijaniu!!
Czy wszystko służy zabijaniu??Nie wiem po co pytam i tak nie można w olenice z Tobą zachować ciągłość dyskusji więc rzeczywiście nie powininem czasu tracić :)

Kup sobie czołg zamiast pistoletu, bedziesz bezpieczniejszy a ja na pewno nie zbliżę się do Ciebie bo możesz się któregoś dnia źle poczuć i dać wyraz swojej agresji, nie mydłem a czołgiem :)
211
skorn
15 grudnia 2012r. o 23:27
Gżdyl jak to 5-latek, nie wie, co jest dobre a co złe, jemu trzeba zabronić, wtedy będzie wiedział. A że sam nie wie, to chce zakazywac innym.

<i>
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 23:28
skorn napisał(a): Gżdyl jak to 5-latek,

Przyzwyczaiłem się do Twoich bredni i spekulacji :)
Ale próbuj dalej, spamerze! :D
211
skorn
15 grudnia 2012r. o 23:36
Drugiego takiego eksperta od bredni ja ty, na tym forum nie ma. Dlatego łatwo cię poznać, mimo ze jestes niezalogowany. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza