Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dofinansują in vitro w Bolesławcu?
2900
#falco nieaktywny
22 grudnia 2012r. o 7:50
a niby dlazego do moderacji?....
jeśli tak to ja jestem za moderacją postów które są na ,,nie,, po głupiej i nie mojej z kolei myśli argumentacji...
są tu posty bardziej lub mniej obrazliwe ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9879
#panda nieaktywny
22 grudnia 2012r. o 7:54
falco napisał(a): a niby dlazego do moderacji?....
jeśli tak to ja jestem za moderacją postów które są na ,,nie,, po głupiej i nie mojej z kolei myśli argumentacji...
są tu posty bardziej lub mniej obrazliwe ;)

bardziej lub mniej obraźliwe? no fakt :) no ale nie powinniśmy iść zbyt daleko z tym obrażaniem, bo to nie ma sensu... wypowiadajmy się merytorycznie...

ale przyznasz, że wypowiedź jest przynajmniej niepoważna?! :) taka dyskusja traci w końcu sens.
2900
#falco nieaktywny
22 grudnia 2012r. o 8:01
przyznaję że masz troszkę racji :)
ale nie mam teraz czasu na dłuższe dyskusje bo jadę ,,podnosić ten kraj z kryzysu,, ;)
a raczej podnosić swój status ekonomiczny...hehehe

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
22 grudnia 2012r. o 10:06
Skumbria napisał(a):
falco napisał(a): urodzisz dziecko z gwałtu?

on dopuscil sie zbrodni, ona przezywa tragedie...zabijmy dzieckoDopisane

Dzieckiem jest człowiek w okresie od urodzenia do pierwszych lat dojrzewania (0-12 lat). (Encyklopedia Katolicka, redagował Rektor KUL ks. prof. dr hab. Stanisław Wilk)

Tak więc wg. powyższej definicji nie pozbywamy się dziecka, a jeżeli chcemy kogoś zabić, to możemy tego , który dopuścił się zbrodni! :P
~ niezalogowany
22 grudnia 2012r. o 10:39
Ot i na przykładzie Skumbri i Pandy itp. mamy tu jasno pokazaną moralność katolika (jak Pani Dulskiej). Bronić rosnącego pod sercem zgwałconej kobiety, będącego owocem czynu obrzydliwego bękarta który całe życie będzie przypominał jej o upokorzeniu i krzywdzie jakiej doznała a jednocześnie może tej samej kobiecie, która z jakichś przyczyn dziecka mieć nie może a jedyną jej szansą na jego posiadanie jest jest in-vitro, zabraniać macierzyństwa... Brawo!

Gdybyście mogli to robilibyście dokładnie to co wasz kościół robił w czasie inkwizycji, świętej, wielkiej inkwizycji. Na szczęście są tu jeszcze ludzie którzy wam sie sprzeciwiają - zwiecie ich lewakami.

I ty Panda piszesz o obraźliwych postach?! Twoje wypowiedzi obrażają KAŻDEGO MYŚLĄCEGO CZŁOWIEKA nie tylko myślącego "słusznie wg. waszej naszości"!
Jaki kompromis czy konsensus masz na myśli? Jedyny jaki mi przychodzi do głowy to zakażmy wszystkiego czego biskup nie akceptuje!
Neopatrznie, widzę, ktoś odblokował ci konto - pewnie na skutek twojego lepperowskiego, spamerskiego protestu...

Od dawna wiadomo ze w tym kraju życie podlega ochronie... Od poczęcia do porodu!

Pan Sakowski mimo i może szczerych chęci, wyskoczył jak Filip z konopi. W tym mieście, przy tym burmistrzu i tej radzie starców prędzej niż dofinansowania in-vitro możemy spodziewać się finansowania w całości tyle że chrztów, bo jak wiadomo każdy ochrzczony generuje spore, nieopodatkowane zyski, nawet długo po swojej śmierci.

Mam tylko nadzieję że KK okaże się w swojej "wielkości" także honorowy i za chrzty dzieci będące owocem wspaniałego ludzkiego umysłu który stworzył in-vitro opłat pobierać nie będzie lub w ogóle będzie odmawiał ich chrzczenia jako dzieci "nie bożych"...

A teraz panda śmiało, (...) swoimi kolejnymi przemyśleniami!

Zmoderowano 22.12.2012 godz.13:05 - powód: słownictwo (sentinel)
~ niezalogowany
22 grudnia 2012r. o 11:13
~ napisał(a): Ot i na przykładzie Skumbri i Pandy itp. mamy tu jasno pokazaną moralność katolika (jak Pani Dulskiej). Bronić rosnącego pod sercem zgwałconej kobiety, będącego owocem czynu obrzydliwego bękarta który całe życie będzie przypominał jej o upokorzeniu i krzywdzie jakiej doznała a jednocześnie może tej samej kobiecie, która z jakichś przyczyn dziecka mieć nie może a jedyną jej szansą na jego posiadanie jest jest in-vitro, zabraniać macierzyństwa... Brawo!

Za takie stwierdzenie na pewno zostaniesz okreslona mianem lewaka, ignoranta a panda pokusi się nawet na użycie określenia kret.ynka , oczywiście wszystko to zrobią z imieniem Boga na ustach i w imię chrześcijańskiej miłości bliźniego! :)
~ niezalogowany
22 grudnia 2012r. o 11:14
Dobrze powiedziane!! W całości popieram!
9879
#panda nieaktywny
22 grudnia 2012r. o 12:02
~ napisał(a):

[...]
Od dawna wiadomo ze w tym kraju życie podlega ochronie... Od poczęcia do porodu!

i tego się trzymajmy!

z resztą (...) nie mam zamiaru polemizować.

Wesołych Świąt tyldy :)

Zmoderowano 22.12.2012 godz.11:42 - powód: (Hegemon)

Dopisane 22.12.2012r. o godz. 12:02:

nic nie zmoderowaleś? a modering wstawiasz?!

Jak się moderuje podaje się powód!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo