Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dofinansują in vitro w Bolesławcu?
~ANONIM niezalogowany
21 grudnia 2012r. o 21:19
chodzi o życie ile par ma ten bolesny temat

Zmoderowano 21.12.2012 godz.21:59 - powód: caps lock (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
21 grudnia 2012r. o 21:24
Wiele i szczerze im współczuję , ale nie traktuję życia jako zamiennika..jedno jest ważne , drugie można zdeptać .
Dla mnie każde życie ludzkie jest świętością .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2012r. o 21:38
urodzisz dziecko z gwałtu?
potrafisz je kochać jak ,,własne,,?
a może będzie miało rude np. włoski po tatusiu i na każdym kroku ich widok będzie o nim przypominał i o tamtych chwilach... poczęcia... ;)
co mnie może przeszkadzać że jakaś kobieta chce mieć dziecko i in vitro jest tą jedyną drogą?
współczucie to nie to samo co zrozumienie

"bierz życie z każdym oddechem..."
2945
Mgosia
21 grudnia 2012r. o 21:41
Jeśli to do mnie to poszedłeś złym tokiem myślenia :) bo chodziło mi o coś całkiem innego ..tylko to jest do głębszego zastanowienia .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2884
ela
21 grudnia 2012r. o 21:47
falco napisał(a): urodzisz dziecko z gwałtu?
potrafisz je kochać jak ,,własne,,?
a może będzie miało rude np. włoski po tatusiu i na każdym kroku ich widok będzie o nim przypominał i o tamtych chwilach... poczęcia... ;)
co mnie może przeszkadzać że jakaś kobieta chce mieć dziecko i in vitro jest tą jedyną drogą?
współczucie to nie to samo co zrozumienie
Co będzie, jak dostanie spermę od jakiegoś półgłówka ?? Koniec swiata !! :D
Tak poważnie, to ja współczuję tym, którzy mają ciężko chore dzieci i nie maja dofinansowania na ich leczenie. To jest dopiero tragedia.
3148
#Skumbria nieaktywny
21 grudnia 2012r. o 23:59
falco napisał(a): urodzisz dziecko z gwałtu?

on dopuscil sie zbrodni, ona przezywa tragedie...zabijmy dziecko

Dopisane 21.12.2012r. o godz. 23:59:

~MOJE KONTO TEŻ NIE DZIAŁA ! napisał(a): Acha mam dwoje dzieci a trzecie niebawem przyjdzie na świat. Na badaniach prenatalnych byliśmy.

Mały szczęściarz. A mogło byc inaczej.

www.szlachetnapaczka.pl
~ niezalogowany
22 grudnia 2012r. o 4:28
(...)

Zmoderowano 22.12.2012 godz.9:14 - powód: offtop i słownictwo (sentinel)
9879
#panda nieaktywny
22 grudnia 2012r. o 7:43
~ napisał(a): (...).

co niektórym to naprawdę brak powagi :) a temat jest niezwykle poważny! ten powyższy tekst tyldy, to nawet obraża... "(...)?? i dalej? to chyba i do moderacji się nadaje :) i jak tu dojść do jakiegoś consensusu, kiedy takie wypowiedzi się pojawiają.

Zmoderowano 22.12.2012 godz.9:15 - powód: korekta cytowania, po usunięciu posta (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza