ramaj napisał(a): Całe szczęście ,że opinie różnych pand,panien i innych skornów w kwestii in vitro nie sa reprezentatywne dla całego społeczeństwa ..
Jako żywo w tej dyskusji nie zająknąłem się do tej pory nawet słowem , co można przecież sprawdzić czytając strony tematu. Nie rozumiem więc Ramaj , czemóż to wywołujesz mnie do odpowiedzi ? :) Skoro jednak już to zrobiłeś :
Większość z dyskutujących nie ma bladego pojącia , podobnie jaj ja , o tym , czym dla Kobiety jest macieżństwo. Powinniście jednak wiedzieć , że jest to ekwiwalent szczęścia .
In Vitro jest jednym z wielu tematów zastępczych , odwracających uwagę społeczeństwa od rzeczy ważniejszych.
Młodzi ludzi z reguły chcieliby zostać rodzicami , niechby kto mądry policzył jaki jest procent tych , którzy dzieci mieć nie mogą ( wyrazy współczucia :)) z przyczyn biologicznych , do tych , co nie mogą mieć dzieci z przyczyn ekonomicznych.
Sakowski , chce wskoczyć w burt po Romanie i łapie się każdej możliwości pozyskania elektoratu.
Skornik dałbyś sobie już spokój z tropieniem lewaków , Wielki Inkwizytorze , a ja przestanę mówić o chemitralach ... przynajmniej przez Święta :D
Miłej niedzieli Wam życzę :)