Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wanienka dla dziecka -ONDA

989
#kruszynkaa nieaktywny
2 stycznia 2013r. o 13:24
haha ja tez tak zareagowałam na ten odkurzacz (pomyślałam, że sadystka, a nie matka hehe) ale kuzynka wyjaśniła mi, że to nie ma możliwości zrobić dziecku krzywdy ponieważ moc jest zredukowana do minimum, a katarek ponoć rewelacyjnie jest usuwany, pytam ponieważ wiem, że Ona zachwalała ten produkt (który używała) ale zawsze lepiej zasięgnąć opinii kilku osób :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9928
iza555
2 stycznia 2013r. o 13:26
hehe szkoda, że sama tak nie wydmuchuje sobie noska :P
5601
#kwiatuszek123 nieaktywny
2 stycznia 2013r. o 17:01
jeśli chodzi o wanienke dwupozycyjną to taką miałam i byłam zadowolona mogłam sama kąpać dziecko bez pomocy innych osób.a do czyszczenia noska używam tradycyjnej gruszki.
~farfi niezalogowany
2 stycznia 2013r. o 17:50
Jesli chodzi o aspiratorek, to polecam nosefrida... regulujesz "moc" poprzez własne usta ;) + sterimar izotoniczny i hipertoniczny - zawsze działa!!!

odkurzacz????? O matko i córko!!!!
8481
#Smile nieaktywny
2 stycznia 2013r. o 20:07
Ja mam taką wanienkę i byłam z niej naprawdę zadowolona. Z tym, że zakupiłam razem z nią regulowany stelaż na wannę. Wydatek był spory, ale przez ponad rok nie musiałam się zginać nisko nad wanną, podczas każdej kąpieli dziecka. Noworodka, owszem kąpie się na ręce, ale za 3-4 miesiące wanienka jest już idealna dla niemowlaka. Dziecko wygodnie sobie leżało, miało oparcie pod pupcią, nigdy mi się nie wyślizgnęło. Stelaż był bardzo mocny , stabilny i bezpieczny, na stałe połączony z wanienką. :)
~Gosia niezalogowany
2 stycznia 2013r. o 22:15
A ja naprawdę polecam taką wanienkę w szczególności dla mam, które dopiero początkują i strach je paraliżuje przed kąpielą maleństwa, jest bardzo bezpieczna i wygodna, no i faktycznie można sobie poradzić samemu z kąpielą, a poza tym dzieciątko oswaja się z nową pozycją. Moja mała ma pół roku i wciąż ją kąpie w takiej wanience.Stelaż to także fantastyczna sprawa, głównie po porodzie, gdy ciężko jest się schylać! Co do aspiratora Nose Frida z użyciem wody morskiej również polecam, pozwala oczyścić nosek dziecka bez jego podrażniania. Moja mała na początku nie chciała pozwolić sobie na takie zabiegi, ale z czasem przyzwyczaiła się i jest ok. Wiem, że sporo rzeczy jest zbędnych i można je zastąpić czymś innym, ale co do tych 2-óch rzeczy to powiem ,że WARTO! Pozdrawiam
~a.s niezalogowany
2 stycznia 2013r. o 22:35
Moim zdaniem aspirator do noska to jest rewelacyjna sprawa. Na początku nie wiedząc że cos takiego istnieje kupiłam zwyczajną gruszke. Niestety do aspiratora nie ma porównania.
989
#kruszynkaa nieaktywny
3 stycznia 2013r. o 11:40
Dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi. Gosia, a powiedz mi czy w takiej wanience dziecko nie będzie miało za mało wody do "pluskania się"? No i czy jest ona wskazana również dla chłopców - tzn czy jeśli dziecko leży na tej "podpórce" to czy nie gniecie go to w "klejnociki :-)"?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza