Detonator napisał(a):dyrmaz napisał(a): z tego co wiem to w KJSach nie mogą brać udziału kierowcy rajdowi licencjonowani...może chyba tylko jako goście...?
a skąd wiesz czy tacy będą brali udział?
nie ma co mącić wody jak nie masz pewnych info,każdy normalny kierowca bez wizy PZM nie pojedzie tak że
ZAPRASZAM DO KIBICOWANIA
~ napisał(a):Detonator napisał(a):dyrmaz napisał(a): z tego co wiem to w KJSach nie mogą brać udziału kierowcy rajdowi licencjonowani...może chyba tylko jako goście...?
nie ma co mącić wody jak nie masz pewnych info,każdy normalny kierowca bez wizy PZM nie pojedzie tak że
ZAPRASZAM DO KIBICOWANIA
Jak do kibicowania??? Dyrmaz staruje :D
~S.Gl. napisał(a): @hemi: z czystej ciekawości, jaka jest forma prawna Rajdowej WOŚP? Bo sztabu nie ma, impreza (chyba) nie jest imprezą zamkniętą, a skądś puszki i id musicie mieć żeby zbierać kasę.
Dla jasności i ku chwale internetowych napinaczy, ani to nie jest "atak", ani nie węszę jakiegoś spisku, z ciekawości pytam :)
PS - ja Finał spędzam w wawie :)
Detonator napisał(a):~ napisał(a):Detonator napisał(a):dyrmaz napisał(a): z tego co wiem to w KJSach nie mogą brać udziału kierowcy rajdowi licencjonowani...może chyba tylko jako goście...?
ZAPRASZAM DO KIBICOWANIA
Drymaz jest kretem
nie ładnie co ty pier..lisz?
~ napisał(a):Detonator napisał(a):~ napisał(a):Detonator napisał(a):dyrmaz napisał(a): z tego co wiem to w KJSach nie mogą brać udziału kierowcy rajdowi licencjonowani...może chyba tylko jako goście...?
ZAPRASZAM DO KIBICOWANIA
Drymaz jest kretem
nie ładnie co ty pier..lisz?
co ty pie...lisz?