Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rajdowa WOŚP w Bolesławcu
3145
#hemi nieaktywny
7 stycznia 2013r. o 23:46
LISTA ZAŁÓG DOŚĆ CIEKAWA !! !!
[img=1357598806_w9nt0s7.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~S.Gl. niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 0:53
@hemi: z czystej ciekawości, jaka jest forma prawna Rajdowej WOŚP? Bo sztabu nie ma, impreza (chyba) nie jest imprezą zamkniętą, a skądś puszki i id musicie mieć żeby zbierać kasę.

Dla jasności i ku chwale internetowych napinaczy, ani to nie jest "atak", ani nie węszę jakiegoś spisku, z ciekawości pytam :)

PS - ja Finał spędzam w wawie :)
3145
#hemi nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 1:03
ja pomagam na tyle na ile mogę kolegom,bo tworzą fantastyczną inicjatywę:)
W zeszłym roku też zrobili Rajdowy Wośp,ale jakoś osobno razem z Tesco ,i dobrze,dlatego skandal ich ominął:)

I dlatego ich pomysł zakończył się sukcesem i nawet nie było cienia niejasności:)

Nie jestem rzecznikiem prasowym BC Rally Team ,a jak masz pytania,to masz ich stronkę podaną,a na pytania odpowiedzą w pełni kompetentne osoby z BC Rally team:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 3:05
Detonator napisał(a):
dyrmaz napisał(a): z tego co wiem to w KJSach nie mogą brać udziału kierowcy rajdowi licencjonowani...może chyba tylko jako goście...?

a skąd wiesz czy tacy będą brali udział?
nie ma co mącić wody jak nie masz pewnych info,każdy normalny kierowca bez wizy PZM nie pojedzie tak że
ZAPRASZAM DO KIBICOWANIA

Jak do kibicowania??? Dyrmaz staruje :D
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 9:22
ale kocha bedzie zorana na pzz :))
4190
#Detonator nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 10:35
~ napisał(a):
Detonator napisał(a):
dyrmaz napisał(a): z tego co wiem to w KJSach nie mogą brać udziału kierowcy rajdowi licencjonowani...może chyba tylko jako goście...?

nie ma co mącić wody jak nie masz pewnych info,każdy normalny kierowca bez wizy PZM nie pojedzie tak że
ZAPRASZAM DO KIBICOWANIA

Drymaz jest kretem
nie ładnie

Dopisane 08.01.2013r. o godz. 10:35:

~S.Gl. napisał(a): @hemi: z czystej ciekawości, jaka jest forma prawna Rajdowej WOŚP? Bo sztabu nie ma, impreza (chyba) nie jest imprezą zamkniętą, a skądś puszki i id musicie mieć żeby zbierać kasę.

Dla jasności i ku chwale internetowych napinaczy, ani to nie jest "atak", ani nie węszę jakiegoś spisku, z ciekawości pytam :)

PS - ja Finał spędzam w wawie :)

Na pewno po Finale zrobimy konferencje i ogłosimy wszystko by nie było żadnych niejasności,wszystko jest legalne i nie ma obaw:) Zapraszam na TESCO
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 11:40
Detonator napisał(a):
~ napisał(a):
Detonator napisał(a):

ZAPRASZAM DO KIBICOWANIA

Drymaz jest kretem
nie ładnie co ty pier..lisz?
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 11:41
~ napisał(a):
Detonator napisał(a):
~ napisał(a):
Detonator napisał(a):

ZAPRASZAM DO KIBICOWANIA

Drymaz jest kretem
nie ładnie co ty pier..lisz?

co ty pie...lisz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza