Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

Skradziono Bmw 520d

4570
#rafix0016 nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 17:32
~ napisał(a):
rafix0016 napisał(a): zakonczyly sie na kradziezach aut własnie NOCA SPOD DOMU .

Najczęściej kradzione sa wprost z ulicy i z parkingów a nie spod budynków mieszkalnych! :P
http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/kradzieze-samochodow-gdzie-i-jakie-auta-gina-najczesciej

czytaj ze zrozumieniem... :>
napisałem ze tu na tym forum tak sie zakonczyły bodajże 3 kradzieże. A ty mi ze statystykami wyjeżdzasz.... :|

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 11:38
Maniekk19 napisał(a): Niebo i ziemia już poruszona włącznie oczywiście z policją itp.
To nie był ktoś z ulicy tylko zaplanowane działanie , auto było zamknięte alarm włączony a nikt nic nie widział.

Na przyszłość pamiętaj kolego oryginalny alarm to nie alarm otwierając zamek w takiej BMW alarm automatycznie sie rozłańcza jestem przekonany,że złodziej który ukradł twoje auto zrobił to w około 2 minuty przy dobrym sprzęcie,ale jest jeden bardzo prosty sposób na złodziei samochodów montujemy ukryty włącznik i jest to zabespieczenie ,które się sprawdza najlepiej.
~ niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 11:42
~ napisał(a):
witam wszystkich

w nocy z 25 na 26.12 rowniez ukradziono mi auto w boleslawcu - czarne audi a4 kombi rok 2001.
jestem z polkowic - w boleslawcu spedzalem z zoną swieta - auto skradziono z ulicy chrobrego - lipa straszna - policja oczywiscie poinformowala ze szanse na jego znalezienie sa zerowe :(

Musi być jakas poważna gruba jak kradną takie stare papcie :| :|
4570
#rafix0016 nieaktywny
29 grudnia 2012r. o 11:58
nie wiem co chcesz....
na czesci idealne...
na audi 2001 r akurat to dobry rok jesli chodzi o czesci....

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
3145
#hemi nieaktywny
29 grudnia 2012r. o 20:34
rafix0016 napisał(a):
~ napisał(a):
rafix0016 napisał(a): zakonczyly sie na kradziezach aut własnie NOCA SPOD DOMU .

Najczęściej kradzione sa wprost z ulicy i z parkingów a nie spod budynków mieszkalnych! :P
http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/kradzieze-samochodow-gdzie-i-jakie-auta-gina-najczesciej

czytaj ze zrozumieniem... :>
napisałem ze tu na tym forum tak sie zakonczyły bodajże 3 kradzieże. A ty mi ze statystykami wyjeżdzasz.... :|

też mnie to rozwaliło:)
jakbyś napisał,że skonczyły się kradzieże Bmw i audi,to ten ktos by wkleił linka,że w Bydgoszczy zawineli dwie bawarki :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza