Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Skradziono Bmw 520d

4570
#rafix0016 nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 20:07
myślisz ze Policja nie orientuje sie kto w Bolesławcu zajmuje sie wyhaczaniem takich autek?
wbrew pozorom to małe miasto.... ;)

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 20:26

witam wszystkich

w nocy z 25 na 26.12 rowniez ukradziono mi auto w boleslawcu - czarne audi a4 kombi rok 2001.
jestem z polkowic - w boleslawcu spedzalem z zoną swieta - auto skradziono z ulicy chrobrego - lipa straszna - policja oczywiscie poinformowala ze szanse na jego znalezienie sa zerowe :(
~ niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 20:34
ludzie omijajcie B-c kradną na potęgę,mimo że miasto szczyci się monitoringiem(który obejmuje pijących płyny)
4570
#rafix0016 nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 20:40
~ napisał(a):
witam wszystkich

w nocy z 25 na 26.12 rowniez ukradziono mi auto w boleslawcu - czarne audi a4 kombi rok 2001.
jestem z polkowic - w boleslawcu spedzalem z zoną swieta - auto skradziono z ulicy chrobrego - lipa straszna - policja oczywiscie poinformowala ze szanse na jego znalezienie sa zerowe :(

to do Lubinia masz blisko wiec cos tam ze swojego auta bedziesz mógł odkupic.... ;)

a tak poważnie-straszna lipa.....ludzie pracuja ciężko żeby autko kupic a tu w jedną noc są w plecy kupe kasy...:(

moge sie założyc ze to była jedna grupa...
poszło w hurcie kilka autek.
Nigdy nie zostawiajcie aut pod domem w święta !!!

~ niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 20:47
z tym lubinem to masz racje - wszyscy mi to mowia, ze pewnie juz pociety i w kawalkach bedzie na gieldzie - a z drugiej strony az ciezko patrzec na biernosc policji - jakby przyzwolenie na ten proceder zlodziejski - skoro wiadomo ze tak kradna w swieta w boleslawcu az sie prosi zeby to lepiej wtedy przypilnowac...cos zorganizowac, jakies patrole....
~ niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 20:49
z drugiej strony - wiadomo swieta - policja tez chce miec wolne - lepiej zadbac samemu o wlasne dobro lipaaaa!!
4570
#rafix0016 nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 20:51
niestety nie żyjemy w Nibylandii....
duzo rzeczy powinno być a....nie ma....
szkoda twojej pracy,kasy i teraz nerwów....
najlepiej pogodz sie z tym i cóż....trzeba zapierd...ć na nastepny .... ;)

~Edix0025 niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 21:04
rafix0016 napisał(a): [

to do Lubinia ...

LUBINA :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK