Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem

Skradziono Bmw 520d

4570
#rafix0016 nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 21:05
masz racje...sorki za błąd... ;)

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 21:46
~ napisał(a): z drugiej strony - wiadomo swieta - policja tez chce miec wolne - lepiej zadbac samemu o wlasne dobro lipaaaa!!

policja wolne? standardowe chyba dyżurki są,a jak auto znika to dowiadują sie o tym,jak przychodzi smutny właściciel...
Ale jak zadbać?
siedzieć w oknie i obserwować?
Lekka paranoja-wpaść do rodziny na święta i zamiast skupić się na rodzinie,atmosferze,prezentach mysleć czy aby czasem nie zapeerdolą auta :| :|

Czyli co ,w akcie desperacji lewarek,odkręcenie koła i w domu w kuchni trzymać,bo będzie gwarancja,że rano będzie gdzie przykręcić?
Albo aku do domku?

Masakra,że ludzie pod choinke otrzymuja prezent w postaci wycieczki na policje i zgłoszenia straty auta:(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 2:15
powodzenia w szukaniu, swego czasu gosc stracil x5 warta 102tysiace euro w latach albo 2005-2007 wtedy byla to najdrozsza kradziez w powiecie szacowana na ponad 400 tysi zl... do dzisiaj nie ma auta ani zlodzie
8528
#skun871 nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 11:26
a co wy myslicie że policjanci będą zapiepszać 24h na dobę? oni tez chcą choć trochę czasu spedzić z rodziną... wiadomo że wszędzie być nie można.. więc jaka jest szansa że patrol trafi za złodzieja? kiedy 3 patrole są na mieście liczącym ok 40tyś mieszkańców?. postawcie się w ich sytuacji. trzeba mieć albo niebywałe szczęście albo złodziej wyjątkowego pecha, a teraz to jest tak, że złodzieje pilnują policjantów i dokładnie wiedzą, gdzie oni są i kiedy można kraść. żyjemy w takich czasach, że nawet o szkodę parkingową nie trudno przy supermarkecie a potem pretensje do policji że sprawcy nie ma. rozwiazanie to AC. a jak kogos nie sta to sprzedać i przesiąść się na MZK albo taxi, ewentuanie kupić straszy model co by mniej bolało kiedy ukradną. druga sprawa to garaż. bo sytstemy antywłamaniowe dla złodzieja to pikuś
~kolo niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 11:54
rafix0016 napisał(a):
~ napisał(a):
witam wszystkich

w nocy z 25 na 26.12 rowniez ukradziono mi auto w boleslawcu - czarne audi a4 kombi rok 2001.
jestem z polkowic - w boleslawcu spedzalem z zoną swieta - auto skradziono z ulicy chrobrego - lipa straszna - policja oczywiscie poinformowala ze szanse na jego znalezienie sa zerowe :(

to do Lubinia masz blisko wiec cos tam ze swojego auta bedziesz mógł odkupic.... ;)

a tak poważnie-straszna lipa.....ludzie pracuja ciężko żeby autko kupic a tu w jedną noc są w plecy kupe kasy...:(

moge sie założyc ze to była jedna grupa...
poszło w hurcie kilka autek.
Nigdy nie zostawiajcie aut pod domem w święta !!!

.
chlopie co za bzdura , co da garaż , jak chcą ukrasc auto to itak ukradną, przeciez auto nie stoi cala dobe w garazu , pojedziesz do rodziny lub na zakupy do carfura , wychodzisz za godzine a autka nie ma , skradzione. Ja mam auto za 65 tys i stoi caly czas pod chmurką , bo mamy w domu garaz na 1 auto a w rodzinie 3 auta , moje stoi pod chmurką i tak jak wczesniej pisalem , wykupilem AC i mam wyj....ne czy ktos ukradnie czy nie, mam to w d....e , nie po to haruje jak wół roboczy żeby stracic tyle kasy w ciągu minuty na wlasne życzenie. Aha , hemi , odkrecanie kół czy aku nic nie daje dzisiaj bo zlodzieje podjezdzają lawetą wciągają autko i za 20 sekund ich nie ma. Co do policji to w wiekszosci wypadków policja dobrze wie kto kradnie w boleslawcu auta i kto z tego procederu żyje , no ale dopóki nikogo za reke sie nie złapie w momencie popelniania czynu to mogą mu skoczyć. Mam kumpla policjanta , mówi że ma np nocke i jedzie na patrol do odlewni żeliwa , wszystko jest oki , tylko odjezdza a za godzine dostaje zgloszenie że z odlewni ktoś samochód ukradł. Hehehe , zlodzieje pilnują policjantów i to nie ich wina że jest ich za mała ilość na tak duży powiat. Co taki jeden czy dwóch policjantów może zrobić? W ogóle takie mamy czasy że jak sam sobie czlowiek nie zapewni bezpieczenstwa to na innych nie ma co liczyc. Takie realia.
~miłek 56 niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 13:43
nie kazdy posiada jeno auto, moze koles mial wiecej wartosciowych aut? w takiej sytuacji wykupienie AC na kazde kosztowaloby go kolejną nową furę, ja się nie dziwię, ubezpieczalnie w Pl są z góry nastawione na niewypłacanie odszkodowań lub ich maxymalne zaniżanie ;/
4570
#rafix0016 nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 13:49
na noc mówie....ja pierd...le jaki geniusz . Widze ze wszystko wiesz najlepiej. Wiadomo ze nie da sie wyeliminowac calkowicie ryzyka kradzieży auta.
Chodzi o to zeby je możliwie jak najbardziej zminimalizować.
to okazja najbardziej czyni złodzieja a poszukiwania najczesciej jak sam przeczytałes na tym forum-zakonczyly sie na kradziezach aut własnie NOCA SPOD DOMU .
A to ze ty masz wyje....bane na to czy ci ukradną fure czy nie -akurat złodzieje mają w głeboko w dupsku! I twoje AC tez ich nic nie obchodzi.
To ty sie bedziesz martwił na drugi dzien jak dojechac do pracy i stracisz kupe czasu na załatwianie formalnosci wiec mozesz miec wyj...bane...

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
~ niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 17:08
rafix0016 napisał(a): zakonczyly sie na kradziezach aut własnie NOCA SPOD DOMU .

Najczęściej kradzione sa wprost z ulicy i z parkingów a nie spod budynków mieszkalnych! :P
http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/kradzieze-samochodow-gdzie-i-jakie-auta-gina-najczesciej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza