Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Skradziono Bmw 520d

~ja niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 18:21
~gość napisał(a): nie róbcie tragedii

, po to jest AC i inne ubezpieczenia aby z tego korzystać.

jeżeli stać cie na taakie bmw to dlaczego nie wykupiłeś AC ????? ( A za drogo było !!!!)

to terz jest jeszcze drożej

mądry polak po szkodzie jak wielu innych .......

ja mam sharana z 2000r. i AC za 1400 zł z oc i mam spokój.......

I to są mądre słowa :) i nie mówcie że nie ja mam trzy auta na każde mam AC i mam na to wyje..ne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 18:29
~Rafi napisał(a): / Chodzi mi o to że marudzisz o kamerach jak by ci były coś winę są takie i już kto ci na to poradzi ty się w każdym temacie jesteś jak byś wiedział wszystko a kogoś uważał że się myli zloty się skończyły to nie ma robić nie ? :) :*

Boże...widzisz i nie grzmisz......co za analfabeta.....
Pouczać to ty nie powinieneś...

Zmoderowano 26.12.2012 godz.18:46 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ja niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 21:07
~gość napisał(a): nie róbcie tragedii

, po to jest AC i inne ubezpieczenia aby z tego korzystać.

jeżeli stać cie na taakie bmw to dlaczego nie wykupiłeś AC ????? ( A za drogo było !!!!)

to terz jest jeszcze drożej

mądry polak po szkodzie jak wielu innych .......

ja mam sharana z 2000r. i AC za 1400 zł z oc i mam spokój.......

I to są mądre słowa :) i nie mówcie że nie ja mam trzy auta na każde mam AC i mam na to wyje..ne
~ niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 21:53
Maniekk19 napisał(a):
2000 rok za 1400 zł , bmw 2008 rok wartość 65 tyś wychodzi ok 4 tysiecy.
wiec troche jest - auto należy do Ciotki nie DO MNIE.
Dobra wiadomość jest taka że trop jest jak bede coś wiedział to dam znać.
Zmoderowano 26.12.2012 godz.18:21 - powód: korekta cytowania (sentinel)

to chyba ciotka zadnych znizek nie ma bo ja za auto 4-letnie warte ok. 75 tys. zaplacilem za AC niecale 3000pln
~ niezalogowany
26 grudnia 2012r. o 23:22
parodia 65 na bmw ale 4 już szkoda.......
~Ktosia niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 7:16
Ludzie czy wy nie potraficie pomóc,Maniekk19 prosił o pomoc w odnalezieniu samochodu,może ktoś coś widział,więc mógłby pomóc a nie prosił o to żeby go pouczać w sprawach płacenia AC;bo to czy ktoś płaci czy też nie to jest indywidualna sprawa każdego człowieka i nikogo nie powinno to interesować.Jeśli auto się nie znajdzie to nie wasze pieniądze przepadna tylko osoby której było BMW,więc albo pomóżcie albo się nie udzielajcie:)!!!!!
4570
#rafix0016 nieaktywny
27 grudnia 2012r. o 7:37
Co sie dziwisz....
Wiekszosc czytajacych cieszy sie ze komus ponieśli fure .
W koncu zawiśc to nasza narodowa cecha. Nasze dziedzictwo.. ;)

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
~ niezalogowany
27 grudnia 2012r. o 10:58
ja mam tez fajna fure skode octavie najnowszy model i jak kupilem to dwa dni nie spalem po nocach ze mi ukradną , mialem koszmary senne az w koncu nie wytrzymalem i wykupilem sobie AC. Dajcie spokój , tak ciezko pracowalem na to auto wiele lat ze gdyby mi je ukradli i nie mialbym ac to chyba bym zszedł na zawał. Co prawda boli ta skladka bo pełny pakiet w hestii zaplacilem 3100 pln ale jesli kogos stac na takie auto to nie ma obawy , na AC tez moze sobie pozwolic.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza