Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Syf pod balkonami

~misiak niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 9:34
Nie wiem, jak Wy, ale ja jestem totalnie oburzony stanem trawników pod balkonami. Prawda jest taka, że gdybym nie pies, którego mam od kilku miesięcy, to pewnie nie ruszało mnie to tak bardzo- ale to nie istotne. LUDZIE!!! Nie macie za grosz kultury i szacunku- totalny chlew- to, co ludzie są w stanie wyrzucić przez balkon- katastrofa: kości, sałatki, chleb, ostatnio(bo na czasie) głowy ryb, pety...i co tam jeszcze. MA_SA_KRA! Ogarnijcie się. Pomijam to,że spacer z psem wygląda jak ciągłe odciąganie jego nosa od ziemi, ale sam fakt syfiarstwa przekroczył granice...!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2663
#blues nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 10:27
Niektórym ,jak mozna sie domyslać ,wydaje się,że głowy ryb zjedzą bezpańskie koty,a chleb zdziobią ptaki itd ,ale nawet jeżeli tak się stanie,to zanim do tego dojdzie ,to jak to wygląda?! warto sie nad tym zastanowić i resztki po prostu wyrzucic do śmietnika a chleb wysuszyć "'dla konia"'.:}
~kaliber_44 niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 10:41
ee tam jak chcą wyrzucać to bedą a tobie (...) do tego

Zmoderowano 30.12.2012 godz.13:26 - powód: wulgaryzm (sentinel)
7066
#Gamelin nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 10:53
~misiak napisał(a): Nie wiem, jak Wy, ale ja jestem totalnie oburzony stanem trawników pod balkonami. Prawda jest taka, że gdybym nie pies, którego mam od kilku miesięcy, to pewnie nie ruszało mnie to tak bardzo- ale to nie istotne. LUDZIE!!! Nie macie za grosz kultury i szacunku- totalny chlew- to, co ludzie są w stanie wyrzucić przez balkon- katastrofa: kości, sałatki, chleb, ostatnio(bo na czasie) głowy ryb, pety...i co tam jeszcze. MA_SA_KRA! Ogarnijcie się. Pomijam to,że spacer z psem wygląda jak ciągłe odciąganie jego nosa od ziemi, ale sam fakt syfiarstwa przekroczył granice...!

a Ty zapewne dokładasz do tego wszystkiego swoja cegiełkę w postaci psiego gówna :] ...ale masz rację , to sie tyczy nie tylko trawników pod balkonami ale lasów ,poboczy i wielu innych miejsc . Wniosek jest prosty i smutny : jestesmy niechlujnym narodem , bo nigdzie indziej tak nie ma . Nie widziałem takiego niechlujstwa ani w Czechach ani w Niemczech ani w Anglii :D

4570
#rafix0016 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 10:53
ot magik powiedział co wiedział....

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
~jolako niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 11:17
psie gowno sie rozpusci i bedzie naturalny nawoz dla trawnika a te odpady to czysta zaraza i jakos nikomu nie przeszkadza eh narod
7066
#Gamelin nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 11:23
~jolako napisał(a): psie gowno sie rozpusci i bedzie naturalny nawoz dla trawnika a te odpady to czysta zaraza i jakos nikomu nie przeszkadza eh narod

Zgadza sie ale deptanie po psim gównie wszedzie gdzie sie obrócisz do przyjemnych nie należy :]

~pendrak niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 12:16
To jest właśnie wielkomiejska kultura buraków , którzy poniekąd pogardzają ludźmi ze wsi , puszki po piwsku , posiusiane murki , psie i ludzkie odchody pod blokami , niestety ale elegancja fryz , szpic i ........a pod spodem. Niestety rdzennych mieszkańców można policzyć na palcach a ta kultura została przyniesiona z własnyego podwórka .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza