Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Syf pod balkonami

7066
#Gamelin nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 12:28
~pendrak napisał(a): To jest właśnie wielkomiejska kultura buraków , którzy poniekąd pogardzają ludźmi ze wsi , puszki po piwsku , posiusiane murki , psie i ludzkie odchody pod blokami , niestety ale elegancja fryz , szpic i ........a pod spodem. Niestety rdzennych mieszkańców można policzyć na palcach a ta kultura została przyniesiona z własnyego podwórka .

"pendraku " musisz być bardzo zakompleksiony z powodu swojego pochodzenia bo akurat tak sie sklada ,że próżno szukac w tym temacie jakichs uszczypliwosci pod adresem ludzi z wioski... :] , a jesli o odchody chodzi to u was , psie odchody zapewne zastapione są krowimi ...a to nieco większy problem ;)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bcfd niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 12:52
~kaliber_44 napisał(a): ee tam jak chcą wyrzucać to bedą a tobie (...) do tego

Czyli w takim razie mogę worek śmieci kaliber wysypać pod twoje okno lub nasypać na wycieraczkę

Zmoderowano 30.12.2012 godz.13:32 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 14:05
Gamelin napisał(a): "pendraku " musisz być bardzo zakompleksiony z powodu swojego pochodzenia bo akurat tak sie sklada ,że próżno szukac w tym temacie jakichs uszczypliwosci pod adresem ludzi z wioski... :] , a jesli o odchody chodzi to u was , psie odchody zapewne zastapione są krowimi ...a to nieco większy problem ;)

Bzdury wypisujecie,na wioskach nie ma już żadnych krów,s piękne domki ,kolorowe nowei czysciutkie trawniczki z klombikami pełnymi kwiatów, to w miescie jest syf,na wiosze nic się już nie hoduje,tylko stawia piękne domy i ogrody jak w raju gdzie nie ma prawa życ żadne zwierzę,żeby nie brudzic ,widzę to ,więc wiem co piszę.a poza tym nie opłaca sie niczego hodować bo z unii za pola lezące odłogiem tez sie ma pieniądze, nie ma na wsi żadnych zwierząt,to pewne,więc nie piszcie o tych rzekomych krowich plackach bo nic nie wiecie jak jest teraz na wioskach.
7066
#Gamelin nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 14:11
No prosze jaki czysty naród ,żeby czasem krówka czy inne zwierzatko nie nabrudziło , wszędzie błysk czystosci i schludne trawniczki i klombiki ..a smieci ? hmm smieci wyrzucimy do lasu albo zostawimy w rowie na poboczu jadac do miasta:D . Wiem ,że na wsi jest tak jak piszesz a to krowich plackach było taka malą uszczypilwoscia w kierunku "pendraka" :)

~~12 niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 14:34
Dokładnie tak z tymi śmieciami jest ,mam na swoich''włościach' kawałek lasku,zagajnika ,o mi tam zwozi kto może swoje śmieci z miasta zarówno jak i ze wsi, nie ma bata na syfiarzy i bez znaczenia kto skąd pochodzi.
3145
#hemi nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 15:54
~jolako napisał(a): psie gowno sie rozpusci i bedzie naturalny nawoz dla trawnika a te odpady to czysta zaraza i jakos nikomu nie przeszkadza eh narod

a mieszkańcy bloków na wiosnę mają cuudnowne zapachy,jak wszelkie psie niespodzianki zaczną się roztapiać w słonku i wydzielać cudną woń:)
Inną kwestia,że totalnym chamstwem jest pozwolenie aby psiak się "zgiął" na chodniku i spokojne odejście jak gdyby nigdy nic.. :/ :/

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~zula999 niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 19:54
~misiak napisał(a): Nie wiem, jak Wy, ale ja jestem totalnie oburzony stanem trawników pod balkonami. Prawda jest taka, że gdybym nie pies, którego mam od kilku miesięcy, to pewnie nie ruszało mnie to tak bardzo- ale to nie istotne. LUDZIE!!! Nie macie za grosz kultury i szacunku- totalny chlew- to, co ludzie są w stanie wyrzucić przez balkon- katastrofa: kości, sałatki, chleb, ostatnio(bo na czasie) głowy ryb, pety...i co tam jeszcze. MA_SA_KRA! Ogarnijcie się. Pomijam to,że spacer z psem wygląda jak ciągłe odciąganie jego nosa od ziemi, ale sam fakt syfiarstwa przekroczył granice...!

Ale jak piesek narobi pod balkonem to jest ok? :>
~ niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 20:08
Jeżeli kogoś razi ten syf pod balkonami to na pewno nie pozwoli swojemu psu załatwiać się właśnie tam,a ty dalej wyrzucaj odpadki przez okno i rób zarazę jak ci to odpowiada.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza