Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Remont dachu

~DOMI niezalogowany
5 stycznia 2013r. o 23:10
~ napisał(a):
winogrono napisał(a): Kogo taniego i dobrego polecacie?
firma ROMAN ma nowych dachaży któży słyszałem że bardzo dobrze robią bo u znajomego robili. a ponoć z ROMANEM można się dogadać co do ceny POLECAM
ja też polecam ROMANA odwala on pożądną robotę:)widziałem wielu partaczy ale ekipa ROMANA napewno do nich nienależy bo widziałem na własne oczy efekty ich pracy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ktos niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 13:47
a kto to jest dachaz hehe ,czegos takiego nie slyszalem :> ??
~ktos niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 13:55
jak mozna obrazac prawdziwych
Dekarzy do cholery :/
~ku przestrodze niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 15:52
remont dachu.... http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=54345
~ niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 15:54
http://www..../r22.php?comment&pn=2 na innym forum boleslawieckim tez jest

Zastosowana autokorekta

~bena niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 15:56
nie ma takich pracowników jak dachaże, może chodzi o dekarzy, szukaj firmy zatrudniającej fachowców
~bena niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 15:58
nie ma takich pracowników jak dachaże, może chodzi o dekarzy, szukaj firmy zatrudniającej fachowców ;)
~ niezalogowany
6 stycznia 2013r. o 17:40
~bena napisał(a): nie ma takich pracowników jak dachaże, może chodzi o dekarzy, szukaj firmy zatrudniającej fachowców ;)
niełab ludzi za słówka ,właśnie przez takich ludzi co ty nudzących się ,którzy zamiast polecić kogoś to się jarają pomyłką , zamykaja forum bo z ludzi sobie robią idiotów a w rzeczywistości sami nimi są:P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza