Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

UWAGA na pracodawców z Krępnicy !!!

~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 11:57
Jeżeli ktoś robić nie umie to po co go trzymacie trzy miesiące i umowę obiecujecie podpisać? Takich kombinatorów powinno się stawiać pod ścianą dla przykładu.
Jak ktoś robić nie potrafi to wypłaca się mu dniówki i odsyła do domu, zwłaszcza że umowy podpisanej nie ma i nic nie stoi na przeszkodzie tak zrobić.
Życzę wszystkiego najgorszego, bo ten kraj tak wygląda właśnie przez takich ludzi.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 15:07
~PIOTR napisał(a): PO TYCH WYPOWIEDZIACH SADZE ZE JAK KOMUS PRACOWAC SIE NIECHCE TO NIEBENDZIE .JA SAM WYRABIAM 120KUBIKUW A Z TEGO CO WIEM ON Z BRYGADOM 6 OSÓP 90KUBIKÓW TO PIEPRZYC TAKICH ROBOTNIKÓW ZACO IM PLACIC

osóp...... spoko panie biznesmen
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 15:09
~nieznana napisał(a): wiecie ludzie jak wam się rzeczywiscie robić niechce, to po fujara obczerniacie innych .mój kuzyn od dawna tam pracuje i nie narzeka .a więc ktoś tu kłamie i nie sądze ze ten właściciel taki zły jak go malójecie.

90% jest na nie a twój kuzyn na tak......panie włascicielu
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 15:57
To się ciągle jedna i ta sama osoba broni nieudacznie ,czy dużymi literami czy małymi,jednakowe ,masakryczne błędy,jak by nawet podstawówki nie skończyła ,straszne jak można tak pisać.
~dhjskd niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 19:46
Właściciel nie broni się bo pewnie jest nawalony jak pks hehe ;)
~brandon... niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 19:51
Tak Twój kuzyn:) Jakoś jak pracowałem przewinęło się w ciągu 3 miesięcy około 10 osób także nie mów mi, że ktoś tam tak długo pracuje.
~Andrzej Puzio, Krępniczanin niezalogowany
13 stycznia 2013r. o 10:19
Szanowni Internauci. Zupełnie przypadkowo wszedłem na portal Bolec Info i znalazłem teksty o...Krępnicy. Niestety, negatywne. Przeczytałem Wasze posty i zostałem sprowokowany do napisanie swego. Krępnica to wieś w której się wychowałem, w której mieszkała moja mama i mieszka siostra. Krępnicę uważam za swą MATKĘ, a na matkę nie mówi się źle. I tego oczekuję od Was. Nauczono mnie, że brudy pierze się we własnej pralce. Internet to nie pralka, nie jest dobrym miejscem na obrzucanie się inwektywami. Znam wiele osób w naszej wsi, bardzo mądrych i rozważnych i do nich apeluję, aby wpłynęły na tych, którzy zatracili umiar. Zapewne posty piszą również osoby spoza Krępnicy, do nich też się zwracam. Jeśli ktoś Was skrzywdził wybierzcie inną formę dochodzenia swych praw. W internecie jest tyle innych ciekawych portali, tam szukajcie zadowolenia. Na progu Nowego Roku życzę wszystkim mieszkańcom Krępnicy, i nie tylko, zdrowia i pogody ducha na cały 2013 Rok.
~ niezalogowany
13 stycznia 2013r. o 10:37
Tu nikt nie pisze ,żle o Twojej "matce" Krępnicy, tylko ludzie zbulwersowani postępowaniem jednego z jej mieszkańców ,dają w ten sposób upust swojemu oburzeniu,bo trzeba wykazać sie empatią wobec bliżniego gdyż jak to sie mówi "kazdego może spotkać",nie wazne gdzie kto mieszka ,jeżeli krzywdzi drugiego nie bądżmy obojętni,i pomagajmy pokrzywdzonym,internet tez słuzy do kontaktu z ludżmi w ten sposób też można sobie na wzajem pomagać.To że lubisz swoją wioskę jest ok,ale nie sądzisz chyba,że skoro ją tak lubisz tojuż muszą tam mieszkać same ideały.Miejsce jek każde inne a ludzkie zachowania nie zależą od miejsca zamieszkania.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza