Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

UWAGA na pracodawców z Krępnicy !!!

~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 21:44
internautom w każdej chwili można odciąć dostęp.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
9898
#gilmour nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 22:06
jak odetną internet to znowu bibuła , ulotki i donosy.
spieszcie się z pozwami bo to może być lokalne drewno gold
~:) niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 21:24
jak tam? przyjął się już ktoś do pracy?:D
~radca prawny niezalogowany
11 stycznia 2013r. o 19:35
pracowalem przez 2 lata nie narzekalem na wynagrodzenie ani na warunki ale wspulczulem wlascilowi zjakimi glombami sie zmagal oni myslom ze wlesie bonki pozbijajom i wyplaty niewiadomo ile smieh izarty buk zlewymi recami ikzyzyk na droge szefie moge byc swiatkiem otych nierobah marek.b
~ niezalogowany
11 stycznia 2013r. o 20:06
~radca prawny napisał(a): pracowalem przez 2 lata nie narzekalem na wynagrodzenie ani na warunki ale wspulczulem wlascilowi zjakimi glombami sie zmagal oni myslom ze wlesie bonki pozbijajom i wyplaty niewiadomo ile smieh izarty buk zlewymi recami ikzyzyk na droge szefie moge byc swiatkiem otych nierobah

Człowieku ,w jakim języku ty piszesz?_ " bonki pozbijajom,smieh.buk.zlewymi recami,ikzyzyk.otyh,co to jest? że też jeszcze tacy ludzie istnieją? marek.b
~AA niezalogowany
11 stycznia 2013r. o 20:58
TEZ PROWADZE FIRME LESNĄ. WRZYCIU WIĘKSZEJ GŁUPOTY NIE SŁYSZAŁAM JAKĄ WY OPISUJECIE.ZNAM LUDZI CO TAM PRACUJĄ I TYCH NIEROBÓW CO TAM PRZYCHODZILI POSIEDZIEĆ W LESIE A NA WYPŁATE ŻĄDAĆ KROCI TEŻ ZNAM.U MNIE TEŻ TACY PRACUJĄ.NAJLEPIEJ BY BYLO LEŻEC POD DRZEWEM A ZAROBIĆ MILION. DLATEGO SZCZERE WSPÓŁCZUCIA DLA WŁAŚCICIELA ŻE Z TAKIMI GŁĄBAMI MUSI SIĘ URZERAĆ
~PIOTR niezalogowany
11 stycznia 2013r. o 21:18
PO TYCH WYPOWIEDZIACH SADZE ZE JAK KOMUS PRACOWAC SIE NIECHCE TO NIEBENDZIE .JA SAM WYRABIAM 120KUBIKUW A Z TEGO CO WIEM ON Z BRYGADOM 6 OSÓP 90KUBIKÓW TO PIEPRZYC TAKICH ROBOTNIKÓW ZACO IM PLACIC
~A niezalogowany
11 stycznia 2013r. o 21:38
WSPÓŁCZUJE WŁAŚCICIELOWI ZE TAKICH NIEROBÓW MIAŁ
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza