Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

firma poszukuje monterów paneli na terenie Bolesławca

3040
#misiek1032 nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 13:36
czy ktos w ogole dostal jakas odpowiedz od tych pracodawcow i ktos wie co to za firma ewentualnie jakis telefon bo pisze i cisza nawet nie ma odpowiedzi :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6331
#j nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 14:56
To chyba wielka ściema
211
skorn
8 stycznia 2013r. o 15:49
Na dodatek ogłoszenie pisał jakis analfabeta

<i>
2924
#Anonim2924 nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 19:42
poczta też w domenie "biznesowej" o2.pl ...
4802
#megakanapy nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 9:37
dodam, iz NIE jest to ogłoszenie paneli z Kosciuszki 24, bo niektorzy dzwonia do mnie w tej sprawie....

www.meble-panele.pl
5653
#poldek nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 11:02
DO MODERATORA ?? Takie ogłoszenia (żarty)powinny być wyłapywane przez moderatora i z tego komputera aip nie przyjmować żadnych ogłoszeń pozdrawiam normalnych bolconautów :]
3040
#misiek1032 nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 17:30
poldek napisał(a): DO MODERATORA ?? Takie ogłoszenia (żarty)powinny być wyłapywane przez moderatora i z tego komputera aip nie przyjmować żadnych ogłoszeń pozdrawiam normalnych bolconautów :]

jestem za
2924
#Anonim2924 nieaktywny
9 stycznia 2013r. o 20:16
megakanapy napisał(a): dodam, iz NIE jest to ogłoszenie paneli z Kosciuszki 24, bo niektorzy dzwonia do mnie w tej sprawie....

Asia, Ciebie to nawet o to nie podejrzewałem...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza