Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Komu pomagać - psom czy ludziom?

4570
#rafix0016 nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 0:07
Komu pomagać - psom czy ludziom?

K O T O M !!!!!

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 7:57
ludziom,bo coraz więcej głodnych ludzi w tym kraju jest,a pies zje to czym człowiek może się zatruć.
5844
#zbipop nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 19:16
Tak czytam te posty i zastanawiam się nad jednym , ile tu nienawisci ile obludy ile zawziętosci i to piszą ludzie z których każdy ma odmienne zdanie .Bo ktoś poruszył temat zwierząt , trzeba mieć meduze zamiast mózgu aby pisać bez sensu,jeżeli ktoś ma życzenie pomagać zwierzętom niech pomaga , dokarmia itd. a jak komuś ten temat nie odpowiada niech nie pisze głupot bo swiadczy to o jego inteligencji i braku współczucia dla tych maluchów , są to też istoty żyjące myślące , które widzą słyszą reagują na wszystko , czują jak my wszyscy , więc prosze zrozumcie ich .One i tak są sierotami którymi zajmują sie ludzie bo ludzie właśnie im odbierają prawo do bycia z własną mamą ,wyobrażcie sobie siebie siedzicie przy komputerze i nie wiecie kto was urodził kto jest waszym rodzicem jestescie zdani na siebie , nikt nie pomyslał o tym,więc dajcie im spokój niech sobie żyją spokojnie i niech ludzie im pomagają ja też kiedyś pomogłem koledze załatwiłem koledze pracę a on zaczął okradać mojego pracodawce któremu obiecywałem że to dobry znajomy itd. Więc co do ludzi mam swoje zdanie ;)
~:) niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 19:21
Aha , to mam rozumieć, że Ci co za psami, to są bez nienawiści i nie piszą głupot ? :)
No to teraz też napisałeś głupotę !
5570
#De_Tourvel nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 20:19
~ napisał(a): Jest czarna!!:D Rasowa ze wszystkimi papierami!! :>

A czy ta czarna suka jest też mała ?? ;>;>;>

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
5844
#zbipop nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 21:17
~:) napisał(a): Aha , to mam rozumieć, że Ci co za psami, to są bez nienawiści i nie piszą głupot ? :)
No to teraz też napisałeś głupotę !
[ /c] Jest zasada na forum zarejestruj się i wtedy pisz z odwagą drogi Panie a nie piszesz jako anonim troche rozwagi i prosze nie pisac napisałeś głupotę bo trzeba rozumieć sens tego tekstu
~:) niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 22:04
Większość osób mnie tutaj zna i to w zupełności wystarczy, a ze zrozumieniem nie mam problemów, o ile ktoś potrafi napisać o co mu chodzi . Więc masz odpowiedź taką na jaką zasłużyłeś "drogi panie". Swoje zdanie wyraziłam dosyć jasno we wcześniejszych wypowiedziach .
~klio niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 22:36
~ napisał(a): ludziom,bo coraz więcej głodnych ludzi w tym kraju jest,a pies zje to czym człowiek może się zatruć.

Pomagać trzeba w pierwszej kolejności ludziom bo jak ludzi zabraknie to i psom nikt nie pomoże.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza