Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w sprawie finansowania bolesławieckiego Domu Dziecka
~mała niezalogowany
17 stycznia 2013r. o 21:57
obejrzyjcie ten materiał serce sie kraja jak miasto dba o NASZ DOM DZIECKA http://azartsat.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2988:dom-16-stycznia-2013&catid=21:reportaz&Itemid=74
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3595
#jemiola nieaktywny
18 stycznia 2013r. o 11:23
A szkoda gadać ... Pani ze starostwa nie powiedziała nic ciekawego,miesza się w wypowiedzi,powtarza się.Dajcie tym dzieciakom żyć normalnie.

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
~Anonim niezalogowany
18 stycznia 2013r. o 18:54
. Urząd Miasta ile daje ? Przeciez Dom Dziecka znajduje sie w gmnienie miejskiej ? Dlaczego koscioły moga byc sponsorowane ,a DDz nie ?
~Sandr niezalogowany
18 stycznia 2013r. o 18:57
Dziennikarstwo polega na czymś innym niż na publikowaniu oświadczeń :/ Co to za news?
~ niezalogowany
18 stycznia 2013r. o 19:03
jemiola napisał(a): A szkoda gadać ... Pani ze starostwa nie powiedziała nic ciekawego,miesza się w wypowiedzi,powtarza się.Dajcie tym dzieciakom żyć normalnie.

Gdyby tym dzieciom dali żyć normalnie, tak jak w większości rodzin, to by nie miały prawie 2.400 na osobę miesięcznie tylko 400 lub 500 złotych.
~absurd niezalogowany
18 stycznia 2013r. o 19:13
dokładnie ! ja zarabiam 1200 zl !
jak mogę na dziecko wydać 2.400 ???? powiedzcie mi o co tu biega w tym chorym kraju !?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
18 stycznia 2013r. o 19:22
Miłość sióstr do dzieci ma swoją cenę .Przeciętny obywatel płaci sumarycznie około 80 % podatków .Dlatego też siostry przejmują 80 % dotacji aby wyrównać szanse bidula z pozostałymi.Sprawiedliwość musi być.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~~ niezalogowany
18 stycznia 2013r. o 19:31
To prawda konflikt nie służy wychowankom domu dziecka ale Panowie wybory tuż tuż.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza