~kaila1990 niezalogowany 22 stycznia 2013r. o 15:35
Dołączam się do apelu przedmówczyni, szłam dzisiaj z wózkiem i w wielu miejscach musiałam iść drogą, bo na chodniku nie było miejsca przez ten śnieg. I to nie na jakichś bocznych uliczkach, tylko raczej tych bardziej uczęszczanych.
~Robert Roman ul Górska niezalogowany 22 stycznia 2013r. o 16:00
sami sobie odsnierzajcie jak wam przeszkadza śnieg do wszystkiego sie czepiacie mam was głeboko w DDDDDDDDDDDDDDDDD !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
Jest zima to musi byc snieg na drogach co nie :P mi tam to nie przeszkadza jechac sie da tylko trzeba miec cos w głowce .A jak nie odpowiada to po co jezdzicie ??Kazdy tylko potrafi narzekac,co maja niby odsniezyc ten zbity snieg z lodem ?? czym to maja zebrac ? moze czolgiem ? przeciez ta ubita warstwa jest twarda jak kamien pomyslcie troche potem sie wypowiadajcie .
wiem wiem,niektórych wkurza to jak wygladają nasze ulice czy drogi,ale skoro pewnych rzeczy nie przeskoczymy,bo się nie da(chodzimi o to kto i jak dba o drogi) ,to po prostu jeździjmy ostrożniej,żeby nie było,że ktoś zaliczy dzwona i później będzie narzekał,że piaskarki nie było,że jest lód,a winy swej w tym,że łoi po szklance 80km/h i nie i dało się wyhamować,czy zmieścić w zakręt nie zobaczy:P
przy okazji zobaczcie jak to wyglada w kanadzie :)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.