casablanca napisał(a): Ten temat za sprawą przedstawiającego się Pana M stał się parodią prawdziwej przyzwoitości. Z tym Panem nie ma o już o czym dyskutować, wszystko już jest jasne. Temat nadaje się na zmknięcie, ponieważ w wielu wypowiedziach wykracza poza kwestię Wandy Nowickiej, i jest już przez Pana M wykorzystywany do promowania się. Jak Pan M chce się promować niech wykupi ogłoszenie na bolec.info.
>
Jest Pan w dużym błędzie .Ten temat dotyczy pazerności urzędników państwowych , którzy wykorzystują władzę do wykradanie publicznych pieniędzy.Niby to wszystko zgodne z prawem .PRAWEM USZYTYM NA WŁASNE POTRZEBY.
Temat Wandy Nowickiej zapoczątkował lawinę .Gdyby sejm jej nie bronił być może Ruch Palikota nie wykazał by takiej determinacji w tropieniu wszystkich nieprzyzwoitości finansowych administracji państwa i samorządów.
Ciekawe co internauta casablanca ma na sumieniu że tak bardzo chce zamknąć ten temat ? Każdy zdrowy na umyśle człowiek nie uwikłany w BRANIE jest zainteresowany aby ten proceder zatrzymać.Jest bardzo dalece prawdopodobne że rocznie wycieka do prywatnych kieszeni niemal 4 miliardy złotych.
Co do wykupienia ogłoszenia mam ciekawostkę .
Przed wyborami do sejmu gazeta EKSPRESS BOLESŁAWIECKI zamieściła informację o kandydatach na posłów pomijając moją osobę .W ramach przeprosin Pani redaktor naczelna zaproponowała mi wykupienie informacji i zamieszczenie jej w następnym numerze.Wszyscy kandydaci dostali promocję za darmo a ja miałbym płacić.
Czy Panie " casablanka " tak ma wyglądać demokracja według Pana ?