Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 marca 2013r. o 19:00
Kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się z biegiem czasu prawdą. To stara dewiza , ale skoro już Przemysław zaczął odpowiadać na pytania to i ja przypomnę :

Pannazdzieckiem napisał(a): .. . Czy nie razi Pana powinowactwo Pańskiego idola z moim byłym idolem ?

I druga kwestia :
Jaki jest Twój Przemysławie stosunek do JOW ? Nie pytam o zdanie partii , wiadomo , nie będzie podcinać gałęzi na której siedzi.

Pynchoon też pytał , a odpowiedzi były wymijające ... delikatnie rzecz ujmując.

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7029
#casablanca nieaktywny
3 marca 2013r. o 19:01
Ten temat za sprawą przedstawiającego się Pana M stał się parodią prawdziwej przyzwoitości. Z tym Panem nie ma o już o czym dyskutować, wszystko już jest jasne. Temat nadaje się na zmknięcie, ponieważ w wielu wypowiedziach wykracza poza kwestię Wandy Nowickiej, i jest już przez Pana M wykorzystywany do promowania się. Jak Pan M chce się promować niech wykupi ogłoszenie na bolec.info.

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
5413
#Przemyslaw nieaktywny
3 marca 2013r. o 19:23
casablanca napisał(a): Ten temat za sprawą przedstawiającego się Pana M stał się parodią prawdziwej przyzwoitości. Z tym Panem nie ma o już o czym dyskutować, wszystko już jest jasne. Temat nadaje się na zmknięcie, ponieważ w wielu wypowiedziach wykracza poza kwestię Wandy Nowickiej, i jest już przez Pana M wykorzystywany do promowania się. Jak Pan M chce się promować niech wykupi ogłoszenie na bolec.info.
>

Jest Pan w dużym błędzie .Ten temat dotyczy pazerności urzędników państwowych , którzy wykorzystują władzę do wykradanie publicznych pieniędzy.Niby to wszystko zgodne z prawem .PRAWEM USZYTYM NA WŁASNE POTRZEBY.
Temat Wandy Nowickiej zapoczątkował lawinę .Gdyby sejm jej nie bronił być może Ruch Palikota nie wykazał by takiej determinacji w tropieniu wszystkich nieprzyzwoitości finansowych administracji państwa i samorządów.
Ciekawe co internauta casablanca ma na sumieniu że tak bardzo chce zamknąć ten temat ? Każdy zdrowy na umyśle człowiek nie uwikłany w BRANIE jest zainteresowany aby ten proceder zatrzymać.Jest bardzo dalece prawdopodobne że rocznie wycieka do prywatnych kieszeni niemal 4 miliardy złotych.
Co do wykupienia ogłoszenia mam ciekawostkę .
Przed wyborami do sejmu gazeta EKSPRESS BOLESŁAWIECKI zamieściła informację o kandydatach na posłów pomijając moją osobę .W ramach przeprosin Pani redaktor naczelna zaproponowała mi wykupienie informacji i zamieszczenie jej w następnym numerze.Wszyscy kandydaci dostali promocję za darmo a ja miałbym płacić.
Czy Panie " casablanka " tak ma wyglądać demokracja według Pana ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 20:02
Przemyslaw napisał(a): Co do wykupienia ogłoszenia mam ciekawostkę .
Przed wyborami do sejmu gazeta EKSPRESS BOLESŁAWIECKI zamieściła informację o kandydatach na posłów pomijając moją osobę .W ramach przeprosin Pani redaktor naczelna zaproponowała mi wykupienie informacji i zamieszczenie jej w następnym numerze.Wszyscy kandydaci dostali promocję za darmo a ja miałbym płacić.

Bardzo dobrze, zrobili, podoba mi się ekspress...
Niech Pan napisze nam kilka słów o sobie
Więc :
1. Wykształcenie
2. Jakiekolwiek osiągnięcia (pominę pisanie o bzdurach na forach)

Może tyle na początek wystarczy
Czekam na odpowiedzi :)
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 20:04
Jeżeli Pan nie udzieli tych odpowiedzi, automatycznie przyjmuję do wiadomości, że jest Pan tylko pieniaczem, który tak naprawdę sobą nic nie reprezentuje :)
2900
#falco nieaktywny
3 marca 2013r. o 20:20
na zadane o przyczepy pytanie Przemysław nie zna odpowiedzi co potwierdził we wpisie na mój ,,prywatny,,:) priv a uprzedzałem kiedyś...hehehe
nieładnie ,oj nieładnie :> tak bez mojej ,,akceptacji,, :D
wyjaśniam więc i uświadamiam Przemysława że guru objawił swój ,,pomysł,, u wypuszczeniu w teren swoich zagończyków w ...przyczepach campingowych po to by wszędzie dojechali i bliżej ludzi byli...hehehe
nie ,,zdążasz ,, za wodzem panie przewodniczący...
a powinieneś ;) dlatego może to ,,piąte miejsce,, :D
zresztą dla mnie pańskie miejsce na liście, nie ma najmniejszego znaczenia...

"bierz życie z każdym oddechem..."
7029
#casablanca nieaktywny
3 marca 2013r. o 20:56
Przemyslaw napisał(a):
casablanca napisał(a): Ten temat za sprawą przedstawiającego się Pana M stał się parodią prawdziwej przyzwoitości. Z tym Panem nie ma o już o czym dyskutować, wszystko już jest jasne. Temat nadaje się na zmknięcie, ponieważ w wielu wypowiedziach wykracza poza kwestię Wandy Nowickiej, i jest już przez Pana M wykorzystywany do promowania się. Jak Pan M chce się promować niech wykupi ogłoszenie na bolec.info.
>

Jest Pan w dużym błędzie .Ten temat dotyczy pazerności urzędników państwowych , którzy wykorzystują władzę do wykradanie publicznych pieniędzy.Niby to wszystko zgodne z prawem .PRAWEM USZYTYM NA WŁASNE POTRZEBY.
Temat Wandy Nowickiej zapoczątkował lawinę .Gdyby sejm jej nie bronił być może Ruch Palikota nie wykazał by takiej determinacji w tropieniu wszystkich nieprzyzwoitości finansowych administracji państwa i samorządów.
Ciekawe co internauta casablanca ma na sumieniu że tak bardzo chce zamknąć ten temat ? Każdy zdrowy na umyśle człowiek nie uwikłany w BRANIE jest zainteresowany aby ten proceder zatrzymać.Jest bardzo dalece prawdopodobne że rocznie wycieka do prywatnych kieszeni niemal 4 miliardy złotych.

Przedstawiający się jako PAn M, kiedy tylko było wygodnie ograniczałeś Pan dyskusje, do wicemarszałkini, domagasz się Pan szacunku ubliżając jednocześnie innym od idiotów. Szukając wyborców potrafiłeś Pan instrumentalnie użyć rodziców chorych dzieci, podając ich linki w wypowiedzi. Atakując kościół i inne partie o branie pieniędzy publicznych, popiera Pan branie kasy przez Ruch Palikota. umiesz Panie M tylko populistyczną gadkę wciskać, obiecując gruszki na wierzbie. Nie nadaje się Pan na polityka, bo nie masz pan najmniejszych predyspozycji do tego. I do przedstawiającego się Pana M wiadomości => zasady demokracji są określone i oczywiste, ja nie mam ochoty ich Pana uczyć, a według tych zasad tracisz Pan tylko czas. Nie umiesz Pana nawet prostej dyskusji prowadzić manipulując i lawirując ile się tylko da.

Dopisane 03.03.2013r. o godz. 20:56:

"Ciekawe co internauta casablanca ma na sumieniu że tak bardzo chce zamknąć ten temat ?"

a takie insynuacje, jak powyżej to Pana styl? Genialny polityk z przedstawiającego się Pana M :)

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 21:38
~ napisał(a): Jeżeli Pan nie udzieli tych odpowiedzi, automatycznie przyjmuję do wiadomości, że jest Pan tylko pieniaczem, który tak naprawdę sobą nic nie reprezentuje :)

Nie myśl sobie anonimowy człowieku "tylda", że taki zacny człowiek jak Przemysław, będzie polemizował z takim ...... jak ty. Pieniaczem, to możesz sobie nazwać swojego kumpla sprzed budki z piwem......

Zmoderowano 04.03.2013 godz.11:54– powód : ubliżanie (moderator - admin techniczny)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.