Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 11:21
~ napisał(a):
no to przeliteruj bo nigdzie nie widzę żeby było napisane że to z państwowej kasy

L i t e r u j ę!!

Subwencja z budżetu dla PIS to 22 miliony złotych!! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 11:27
a ty z PISu jesteś że wiesz na co subwencję wydają?
~Angela niezalogowany
3 marca 2013r. o 11:32
Pani marszałek Kopacz tłumaczy,że premie wypłacono za bardzo dobrze wykonaną prace.To tak jakby z góry zakładano ,że ta praca będzie zle wykonywana. Ponadto nagrody należą się pracownikom produkcyjnym po wypracowaniu zysku.I ten zysk na koniec roku można podzielić między innymi na dodatkowe 13-tki.Natomiast pracownicy administracji powinni otrzymać odpowiednie wynagrodzenie bez żadnych premii a prace wykonywać dobrze i zgodnie z zakresem obowiązków. Tym bardziej że są opłacani z naszych podatków.Ale jak widać lekką ręką sięga się do czyjejś kieszeni.
2900
#falco nieaktywny
3 marca 2013r. o 12:57
miałem Wam wstawić dowcip o Pigmeju ale wczoraj postanowiłem być bardziej przyzwoity... :D
nie wiem czy mi sie to uda w tym temacie bo sam tytuł i treści w nim pisane już są ,,nieprzyzwoite,, :D
a niewiecie czy czasem ,,członki,, R.P. w nocy nie ściągneli już krzyża?
bo zapowiedzieli już ten akt ,,odwagi,,i poświecenia ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~SYMPATYK RP niezalogowany
3 marca 2013r. o 14:30
falco napisał(a): Siedziba Ruchu Poparcia. Palikot wychodzi z gabinetu w blasku fleszy i dostrzega skromnego, niepozornego człowieka, który właśnie podpisuje akces do jego partii. - Co pana skłoniło do tego ważnego ruchu - pyta Palikot wyraźnie zadowolony. - Proszę pana, sprawa jest prosta - odpowiada człowieczek. - Wróciłem wczoraj do domu wcześniej niż zwykle. Patrzę żona na wersalce kotłuje się z sąsiadem, syn daje sobie w żyłę, a córka ćwiczy taniec na rurze. Czekajcie - zawołałem - to teraz ja wam wstydu narobię...

Bardzo dobrze że wszystko co się tu pisze można po czasie odtworzyć.Przyjdzie z pewnością chwila gdy twoje nazwisko falco się ujawni.Wtedy ktoś powyciąga wszystkie idiotyzmy jakie tu wypisujesz.Ale twoje dzieci będą dumne.
~mir.ko niezalogowany
3 marca 2013r. o 14:32
hahahaha, HHAHHAHHAHHAH
2900
#falco nieaktywny
3 marca 2013r. o 14:36
zapisz to sobie w osobnym folderze bo przyjdzie czas kiedy sobie go otworzysz i powiesz ...
prorok jakiś czy co? :D

ale widze że dowcip ci się spodobał bo nawet go powieliłeś... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
3 marca 2013r. o 14:44
~mir.ko napisał(a): w takim razie na jakiej zasadzie okreslac pensje urzednikom. skoro jeden urzednik ma 10 czy 30 tys brutto, dlaczego ten co ma 2 czy 3 tys nie ma byc wynagradzany premią czy 13 tką ?

więc nagroda ma być za to, że mało się zarabia? żadnych nagród, tylko pensja i dodatki za staż pracy Vat podnoszą a ty chcesz nagrody rozdawać?

~mir.ko napisał(a): to nie tylko służba dla narodu ale także praca jak inna

Urzędnicy to zło konieczne, a nie służba. Im ich mniej, tym lepiej.

Dopisane 03.03.2013r. o godz. 14:44:

http://prawy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2579:narod-biednieje-a-rzad-sie-sam-wyzywi&catid=69:felieton

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza