Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
5413
#Przemyslaw nieaktywny
3 marca 2013r. o 15:23
Sprawa ma się tak: Ja panM piszę jak powinien być zarządzany mój kraj. Wnioskuję o dobre prawo i ustawy nie krzywdzące nikogo. O jak najsprawiedliwszy podział dochodu narodowego, o bezpieczeństwo, o dostęp do służby zdrowia, o edukację młodych, rozwinięty i dobrze uregulowany rynek pracy oparty na gospodarce wolnorynkowej. O ochronę ludzi ubezwłasnowolnionych przez los lub choroby. Wnioskuję aby państwo Polska jak najmniej zabierało swoim obywatelom.

Kim zatem są ludzie którym się to nie podoba? Czyim kosztem chcą żyć? Nikt jak do tej pory nie pokusił się aby obalić cokolwiek z tego co piszę. Przecież najprościej było by mi dowieść brak racji. Jeszcze lepiej było by mnie złapać na kłamstwach działających na szkodę mieszkańców lub miasta. Czy w 40 to tysięcznej populacji nie ma nikogo kto potrafi merytorycznie wypunktować swoje racje? Czy nie ma tu rzecznika prasowego, który bierze za to pieniądze? Czy w powiatowym mieście mieszkają same tyldy?

Każdy może pisać co tylko chce. Każdy sam odpowiada za swoje słowa. Niestety brak podpisu pod własnym tekstem ośmiesza i dyskwalifikuje autora krytykującego innych.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
3 marca 2013r. o 15:35
a ten dalej swoje...tyldy ,anonimy itd....
człowieku to jest kurna INTERNET!!!!!
...i jeszcze jedno
to nie jest ,,twój kraj,, a co najwyżej ,,kraj w którym żyjesz,,
kraj który DOTUJE istnienie ciebie i wszelkiej maści politycznych oszustów...zacznij odnosić sie do zadawanych pytań a pózniej pisz o kimś że naraża sie na ,,śmieszność,,
ty już tą barierę dawno przekroczyłeś... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~:) niezalogowany
3 marca 2013r. o 15:41
Tyldy są tu bardziej znane i to z imienia i nazwiska, niż Ty, który się podpisujesz .
Bo jak widać na nikim nie robi ten podpis wrażenia i szacunku też nie wzbudza.
Więc czy podpiszesz się "jaśnie pan M" czy inaczej, to wypowiedzi mówią same za siebie .
2900
#falco nieaktywny
3 marca 2013r. o 15:45
wczoraj miałem ci już coś napisać ale się powstrzymałem, dzisiaj zwracam ci jednak uwagę że robisz notoryczny błąd...

,,było by,,-jak powyżej i wczoraj...
,,miał by,,-wczoraj...
zaraz mi napiszesz że sie czepiam lub -jak to bylo?...uprawiam ,,trolling,,?

:D

3688
#Pynchoon nieaktywny
3 marca 2013r. o 17:03
Przemyslaw napisał(a): Sprawa ma się tak: Ja panM piszę jak powinien być zarządzany mój kraj.

Dotychczas wszystkie Twoje konkretne propozycje okazywały się oczywiście sprzeczne z prawem, jakoś nie mam ochoty aby za zarządzanie czymkolwiek brała się osoba, która nie ma nawet pojęcia o czym mówi.

Nie potrafiłeś również udzielić żadnej konkretnej odpowiedzi na konkretnie zadane pytania dotyczące Twoich propozycji. Co więcej, przypuszczam, że nie ma żadnej konkretnej odpowiedzi na te pytania, ponieważ nie przeanalizowałeś wcześniej żadnego ze swoich projektów. Zatem dziękuję za takiego polityka.
2900
#falco nieaktywny
3 marca 2013r. o 17:14
nie będę przypominał kto ale zadał takie pytanie
,,czy będzie pan kandydował do sejmu,,

nie widziałem odpowiedzi :D

ja pytam
jaki jest pański stosunek do małżeństw homoseksualnych i chęci adoptowania przez nie dzieci...

zaznaczam że nie interesuje mnie program partii ,tylko osobiste zdanie...

5413
#Przemyslaw nieaktywny
3 marca 2013r. o 18:04
falco napisał(a): nie będę przypominał kto ale zadał takie pytanie
,,czy będzie pan kandydował do sejmu,,

nie widziałem odpowiedzi :D

ja pytam
jaki jest pański stosunek do małżeństw homoseksualnych i chęci adoptowania przez nie dzieci...

zaznaczam że nie interesuje mnie program partii ,tylko osobiste zdanie...
>

Kandydatem na posła z Bolesławca już byłem w mijających wyborach .Zająłem tu drugie miejsce .Niestety z piątego miejsca na liście nie ma możliwości skutecznej rywalizacji .W najbliższych wyborach do sejmu ani europarlamentu ani władz okręgowych mojej partii nie będę startował.Już uczestniczę w przygotowaniach do wyborów samorządowych.
Pary homoseksualne powinny mieć możliwość zawierania związków małżeńskich lub partnerskich.
Do adopcji powinno się oddawać dzieci jedynie pełnym rodzinom heteroseksualnym .
Bardzo pożądana była by ustawa o związkach partnerskich.(...)

Zmoderowano 03.03.2013 godz.18:37 - powód: Admin określił to jako zbędną grafikę, wiec proszę tego nie dodawać. (sentinel)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
3 marca 2013r. o 18:39
z piątego miejsca?

kto był przed?...miał ciekawsze pomysły?...może trzeba było konsekwencji w działaniu a mniej pisania...
jeszcze raz napiszę-mniej bezproduktywnej pisaniny a wiecej działania...
jeszcze jedno pytanie-kupiłeś już Przemysławie przyczepę campingową ?
chyba wiesz po co?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.