Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~Panie MOszczyński to do Pana !!! niezalogowany
3 marca 2013r. o 21:38

Bardzo dobrze, zrobili, podoba mi się ekspress...
Niech Pan napisze nam kilka słów o sobie
Więc :
1. Wykształcenie
2. Jakiekolwiek osiągnięcia (pominę pisanie o bzdurach na forach)

Może tyle na początek wystarczy
Czekam na odpowiedzi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 21:39
~ napisał(a): Jeżeli Pan nie udzieli tych odpowiedzi, automatycznie przyjmuję do wiadomości, że jest Pan tylko pieniaczem, który tak naprawdę sobą nic nie reprezentuje :)

Nie myśl sobie anonimowy człowieku "tylda", że taki zacny człowiek jak Przemysław, będzie polemizował z takim dziwny czlowiek em jak ty. Pieniaczem, to możesz sobie nazwać swojego kumpla sprzed budki z piwem - baranie.

Zastosowana autokorekta

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 marca 2013r. o 21:54
casablanca napisał(a): .... Nie nadaje się Pan na polityka, bo nie masz pan najmniejszych predyspozycji do tego. :)

A jak, nie ? Nadaje się . A widziałeś kiedy Poeto polityka , co prawdę mówi ? Osobiście kilku obserwowałem , kiedy jeszcze uwikłany byłem w .... lewicowość. Do dzisiaj wybaczyć sobie tej głupoty nie mogę . Przemek , chciałem na tym forum uczynić z Ciebie Trybuna Ludowego . Nie dało się ... dzisiaj , jako , że złośliwy z natury nie jestem , dobrze Ci radzę ... wyprowadź sztandar. To jedyne wyjście .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 22:00
~tylda (na złość panuM) niezalogowany
3 marca 2013r. o 22:02
~ napisał(a): Nie myśl sobie anonimowy człowieku "tylda", że taki zacny człowiek jak Przemysław, będzie polemizował z takim .. jak ty. ...

Dawno się tak nie uśmiałem!
~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 22:03
5413
#Przemyslaw nieaktywny
3 marca 2013r. o 22:27
~ napisał(a):
>

To jedynie dowód jak bardzo władza boi się tego co ujawnia teraz Ruch Palikota .
Za wszelką cenę chcą przykryć tą gigantyczną malwersację .
Kto ma się wstydzić bardziej ZŁODZIEJ czy OKRADZIONY ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
3688
#Pynchoon nieaktywny
3 marca 2013r. o 22:43
Przemyslaw napisał(a):
To jedynie dowód jak bardzo władza boi się tego co ujawnia teraz Ruch Palikota .
Za wszelką cenę chcą przykryć tą gigantyczną malwersację .
Kto ma się wstydzić bardziej ZŁODZIEJ czy OKRADZIONY ?

Oświeć nas zatem cóż takiego ujawniliście, jakąż to gigantyczną malwersację, bo dotychczas z Twoich wypowiedzi dowiedziałem się tylko, że żyjecie sobie jak pączki w maśle żerując na budżecie. Ale dla Ciebie te 7 milionów, które bierzecie z budżetu to grosze, wolałbyś więcej :-)

Podpowiedz, jak w kategoriach moralnych nazwać to co robicie, oskarżając wszystkich o branie kasy z budżetu, gdy sami robicie dokładnie to samo - obłuda, hipokryzja, czy już może złodziejstwo, oszustwo?

A może powinienem tak jak Ty powiedzieć, spójrz Przemysław ile masz na forum na czerwono postów, ludzi proszących o pomoc, gdy tymczasem Ty i Twoi koledzy od Palikota przytulacie miliony rocznie. Ile przez Was dzieci nie ma szansy na godziwe życie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza