powstało nowe PO...
niekoniecznie ,,obywatelskie,, i myślę że gdyby każdy z tych który czuje się właśnie taki wstąpił do niej,byłaby to partia samodzielnie ,,rządząca,,
zapewne jest to znowu kolejne budowanie popularności na niezadowoleniu społecznym ale nikt nie zaprzeczy że te hasełka już znamy i mamy prawo obawiać się że na plecach ludzi znowu ktoś ma ,,pęd na korytko,,
jedno dla mnie jest pewne
ludzie wyjdą na ulice a czas już najwyższy... :P
Pannazdzieckiem,
jeżeli masz coś istotnego do "napisania" to pisz.
"Ważności" Twojej wypowiedzi nie podkreślają wszechobecne WULGARYZMY oraz personalne SUPOZYCJE, a wręcz przeciwnie !
Jeszcze kilka takich Twoich wypowiedzi i sam osobiście złożę wniosek do właścicielki portalu, o ZABLOKOWANIE TWOJEGO KONTA na portalu Bolec.Info.
Pozdrawiam
widzisz Panno z ,,dzieckiem czy bez,,?
dobrze Ci tak!!!
bo chyba nie zauważyłeś o czym traktuje temat ;)
przypominam Ci !!!o PRZYZWOITOŚCI !!!! tym bardziej że masz powiedzmy ,,pod ręką,, dobrego nauczyciela ;)
to że pracujemy w tej branży nie musi skutkować tym że musimy posługiwać się ,,językiem budowlanym,, hehehehe
dobrze że ja przynajmniej staram się być ,,przyzwoitym ,, w tym względzie...
:D :D
i nawzajem Hegemonie :)
właśnie szykuję się do wyjazdu więc będziecie mieć troszkę więcej spokoju... :)
a zwłaszcza jeden...taki tam ;)
no jak mu tam....ten,ten...
no ten co do niego się zwracając trzeba się przedstawiać ;)
dobrze że jeszcze nie anonsować... :D
chociaż bez tego ,,wbija,, mi się na priv , spamując ile wlezie :D
#Pannazdzieckiem nieaktywny 19 marca 2013r. o 6:42
Hegemon napisał(a): ... post jest OT, ale proszę administratora o jego NIE USUWANIE.
Podobnie , jak Hegemon poproszę o łaskawe nie moderowanie OT.
Jeżu , alem się wystraszył Hegemonie.:)
Kocham Bolec.info …. i to nie był WULGARYZM .
Nawiasem : Maniek , można byłoby zmienić robota , bo ten niektórym zawsze kojarzyć się będzie z nieprzyzwoitymi słowami , albo jakoś tak na odwrót.
Panie Przemysławie , ponieważ to Pański temat , a ja postawiłem sobie za punkt honoru , przetrzeć Panu oczy , pozwolę sobie zapytać , czy znalazł Pan chwilkę , aby obejrzeć piramidę władzy ?
No to na koniec mojego offtopowego posta , mały żarcik :
Miłego dnia Wam życzę :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
falco do falko...
jasne!!!!
wiem że będziecie tęsknić :D
ale to dopiero jutro około wieczorka więc wszystkich niewmiernie za mmną ,,tęskniących ,, z góry przepraszam ...
hehehe..,,z dalekiego kraju,, ;)
jakbym do jakiejś Korei śmigał albo innych Chin jak niektórzy mi ,,życzą,, :D
czy to jest ,,przyzwoite,,? :P
Dopisane 19.03.2013r. o godz. 09:14:
sorki ale nie chce mi się korygować niepotrzebnych literek... ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.