Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
10114
#alter nieaktywny
20 marca 2013r. o 8:32
Pannazdzieckiem napisał(a):

Nie wiem , czy zwróciłeś uwagę Hegemonie , ale przestałem kląć :)

TAk? a czasami warto, szybciej dociera do adresata :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 marca 2013r. o 8:41
alter napisał(a):

Do tej pory też tak myślałem , ale mnie Forumowicze i Forumowiczki :* do porządku przyprowadzili :D

Dopiero się uczę :) Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
20 marca 2013r. o 9:44
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Kocham Bolec.info …. i to nie był WULGARYZM .
Nawiasem : Maniek , można byłoby zmienić robota , bo ten niektórym zawsze kojarzyć się będzie z nieprzyzwoitymi słowami , albo jakoś tak na odwrót ...

Odniosłem się do Twoich wypowiedzi typu " czy wreszcie k... urwa to rozumiesz" a nie "Kocham Bolec.info".
Nie rżnij teraz "głupa" przed samym sobą Pannozdzieckiem !

Pannazdzieckiem napisał(a): ... Nie wiem , czy zwróciłeś uwagę Hegemonie , ale przestałem kląć :)
Miłego dnia Wam życzę :)

Jak zobaczę kilka "jaskółek" w Twoim wykonaniu, to z pewnością "odtrąbię" nadejście wiosny !

alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Ciekawi mnie Twoja definicja słowa "CZASAMI".

Moje TY ALTER EGO : )

2900
#falco nieaktywny
20 marca 2013r. o 11:23
witajcie z...
heheh...
:)

Zmoderowano 20.03.2013 godz.11:44 - powód: Cytowanie (Hegemon)

"bierz życie z każdym oddechem..."
2951
#Anonim2951 nieaktywny
20 marca 2013r. o 11:31
falco napisał(a): witajcie z...
heheh...
:) ...

Dziękuję papugo
Miłego.
2900
#falco nieaktywny
20 marca 2013r. o 12:06
rano widziałem zimę a tu wiosna całą parą!!!!
tego i Wam życzę :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
20 marca 2013r. o 13:40
Także Przemysławie, uważaj, bo ludzie zaczną nazywać Cię "artystycznie..." :D
~ niezalogowany
20 marca 2013r. o 14:04
~ napisał(a): Także Przemysławie, uważaj, bo ludzie zaczną nazywać Cię "artystycznie..." :D

Przemysław nie przejmuj się wesołym (...) falco i innymi spamami w tym temacie . Zapewniam cie ,że ogromna ilość mieszkańców poprze twoje idee jak przyjdzie na to czas . Nie wszyscy mają czas siedzieć w necie i spamowac (...) jak co niektórzy.

Zmoderowano 21.03.2013 godz.9:22 - powód: Cytowanie, supozycja, wulgaryzm (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza