Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~ niezalogowany
15 lutego 2013r. o 10:53
~ziom napisał(a): PanM. zapisał się do Ruchu Poparcia Palikota i "został bohaterem w swoim domu":).
:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 lutego 2013r. o 13:59
W imię przyzwoitości należało by zrobić ogólnopolskie zestawienie ile nagród wypłaconych zostało w samorządach.Samorządy stanowią ogromny procent administracji i jest niemal pewne że korzystają z takich samych źródeł samo dofinansowania się jak marszałkowie sejmu .W końcu przykład idzie z góry.
Pozostało jedynie opracować system informacji .Dobrowolnie nikt tego nie zdradzi.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ziomek niezalogowany
15 lutego 2013r. o 14:47
Przemysslawie do dziela. Pokaz na co Cie stac.
~ziomek niezalogowany
15 lutego 2013r. o 14:50
Przemysslawie do dziela. Pokaz na co Cie stac.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 lutego 2013r. o 14:51
Inna redystrybucja dóbr , które de facto nie istnieją , preferowana przez Pana , Panie Przemku , to ślepy zaułek propagandy tuskobojów , system należy zmienić u podstawy , zacząwszy od nieistniejącego pieniądza. Cała reszta zmian , to jedynie kosmetyka i ... populistyczne politykierstwo. Szkoda , że się nie rozumiemy . Miłego popołudnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3148
#Skumbria nieaktywny
15 lutego 2013r. o 14:59
Przemyslaw napisał(a): ....Jest w Ruchu mnóstwo bardzo mądrych ludzi.Jest nas około 30 tysięcy....

hohoho
Liczba członków 6103 (grudzień 2012)
zaokraglil se pan troszeczke :D po ostatnich wypowiedziach bossa, smiem przypuszczac ze odrobinke mniej niz 6tys ;)

Przemyslaw napisał(a): Wierzę żę zwycięży mądrość i będziemy realizowali program naprawy gospodarki.

ja tez w to wierze, i zycze wam i sobie abyscie sie realizowali poza parlamentem bez wplywu na pl rzeczywistosc . pozdrawiam

www.szlachetnapaczka.pl
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2013r. o 15:04
a czy ja nie napisałem juz wcześniej ze potrzebna jest w tym kraju kompletna anarchia?
tylko na takiej bazie mozna dopuszczając odpowiednich ,nieskorumpowanych ludzi zbudować coś od podstaw...
jest tu potrzebny jeden ,taki polski Ness ;)
tylko czy w tym skorumpowanym jest to mozliwe? ;)
ja osobiście wątpię

Dopisane 15.02.2013r. o godz. 15:04:

po ,,skorumpowanym,, zapomniałem napisać ,,bagienku,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 lutego 2013r. o 22:30
Dzisiejszy sondaż na Mazowszu[img=1360963800_a5l7xfv.jpg]

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza