~anonim zza węgła napisał(a): sądzisz że panM publicznie przyzna się do błędu? na taki heroizm nie każdego stać... z reszta równałoby to sie chyba z wypisaniem, a działać trzeba ;)
Pannazdzieckiem napisał(a): Panie Przemku ... szukajmy tego , co nas łączy , nie tego , co dzieli. Dzieli nas Palikot , łączy wspólne przekonanie. Paligłup jedynie wykorzystuje nasze przekonanie , niczego nie wnosi. Pan dał się zwieść ... ja również ... innym zawodowym politykom ... basta:) Zgodzi się Pan ? :)>
Pannazdzieckiem napisał(a): Miarą prawdziwego człowieczeństwa jest umiejętność przyznania się do popełnionego błędu.... nawet Urbana miałem , za mentora. Im dłużej żyję , tym więcej wiem.
Przemyslaw napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Panie Przemku ... szukajmy tego , co nas łączy , nie tego , co dzieli. Dzieli nas Palikot , łączy wspólne przekonanie. Paligłup jedynie wykorzystuje nasze przekonanie , niczego nie wnosi. Pan dał się zwieść ... ja również ... innym zawodowym politykom ... basta:) Zgodzi się Pan ? :)>
Program Ruchu Palikota zawiera wszystko czego nam potrzeba .Jest w Ruchu mnóstwo bardzo mądrych ludzi.Jest nas około 30 tysięcy.Wierzę żę zwycięży mądrość i będziemy realizowali program naprawy gospodarki.Nasze wewnętrzne dyrektywy mówią tylko o tym.Realizujemy przygotowania do wyborów .Szukamy kandydatów na Radnych .Kandydatów bezpartyjnych.Po pierwsze mieszkańców.Ja te hasła głosiłem sam na swoim blogu kilka lat przed powstaniem Ruchu Palikota.Drugiej szansy nikt nam nie da.Nawet Pan sobie nie zdaje sprawy jak heroiczny wysiłek trzeba zrobić aby z zera dostać się do sejmu.Ten etap już mamy .Po co go zatem niweczyć.Ja już nie mam aż tyle czasu.Pan chyba również.Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.
E napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Miarą prawdziwego człowieczeństwa jest umiejętność przyznania się do popełnionego błędu.... nawet Urbana miałem , za mentora. Im dłużej żyję , tym więcej wiem.
Z pierwszym zdaniem się zgadzam, Urban, mentorem dla mnie nigdy nie był, a im dłużej żyję, tym mniej rozumiem" z tego świata"