Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~anonim zza węgła niezalogowany
14 lutego 2013r. o 17:26
sądzisz że panM publicznie przyzna się do błędu? na taki heroizm nie każdego stać... z reszta równałoby to sie chyba z wypisaniem, a działać trzeba ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 lutego 2013r. o 18:15
~anonim zza węgła napisał(a): sądzisz że panM publicznie przyzna się do błędu? na taki heroizm nie każdego stać... z reszta równałoby to sie chyba z wypisaniem, a działać trzeba ;)

Miarą prawdziwego człowieczeństwa jest umiejętność przyznania się do popełnionego błędu.... przez całe życie byłem socjalistą , nawet Urbana miałem , za mentora. Im dłużej żyję , tym więcej wiem. Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
14 lutego 2013r. o 19:51
Pannazdzieckiem napisał(a): Panie Przemku ... szukajmy tego , co nas łączy , nie tego , co dzieli. Dzieli nas Palikot , łączy wspólne przekonanie. Paligłup jedynie wykorzystuje nasze przekonanie , niczego nie wnosi. Pan dał się zwieść ... ja również ... innym zawodowym politykom ... basta:) Zgodzi się Pan ? :)
>

Program Ruchu Palikota zawiera wszystko czego nam potrzeba .Jest w Ruchu mnóstwo bardzo mądrych ludzi.Jest nas około 30 tysięcy.Wierzę żę zwycięży mądrość i będziemy realizowali program naprawy gospodarki.Nasze wewnętrzne dyrektywy mówią tylko o tym.Realizujemy przygotowania do wyborów .Szukamy kandydatów na Radnych .Kandydatów bezpartyjnych.Po pierwsze mieszkańców.Ja te hasła głosiłem sam na swoim blogu kilka lat przed powstaniem Ruchu Palikota.Drugiej szansy nikt nam nie da.Nawet Pan sobie nie zdaje sprawy jak heroiczny wysiłek trzeba zrobić aby z zera dostać się do sejmu.Ten etap już mamy .Po co go zatem niweczyć.Ja już nie mam aż tyle czasu.Pan chyba również.Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~mir.ko niezalogowany
14 lutego 2013r. o 19:59
swiezy sondaz na tvn mowi ze RP nie wchodzi do sejmu. praca bedzie znow chyba od zera
2900
#falco nieaktywny
14 lutego 2013r. o 20:01
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
6979
E
14 lutego 2013r. o 20:41
Pannazdzieckiem napisał(a): Miarą prawdziwego człowieczeństwa jest umiejętność przyznania się do popełnionego błędu.... nawet Urbana miałem , za mentora. Im dłużej żyję , tym więcej wiem.

Z pierwszym zdaniem się zgadzam, Urban, mentorem dla mnie nigdy nie był, a im dłużej żyję, tym mniej rozumiem" z tego świata"

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ niezalogowany
14 lutego 2013r. o 20:56
Przemyslaw napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Panie Przemku ... szukajmy tego , co nas łączy , nie tego , co dzieli. Dzieli nas Palikot , łączy wspólne przekonanie. Paligłup jedynie wykorzystuje nasze przekonanie , niczego nie wnosi. Pan dał się zwieść ... ja również ... innym zawodowym politykom ... basta:) Zgodzi się Pan ? :)
>

Program Ruchu Palikota zawiera wszystko czego nam potrzeba .Jest w Ruchu mnóstwo bardzo mądrych ludzi.Jest nas około 30 tysięcy.Wierzę żę zwycięży mądrość i będziemy realizowali program naprawy gospodarki.Nasze wewnętrzne dyrektywy mówią tylko o tym.Realizujemy przygotowania do wyborów .Szukamy kandydatów na Radnych .Kandydatów bezpartyjnych.Po pierwsze mieszkańców.Ja te hasła głosiłem sam na swoim blogu kilka lat przed powstaniem Ruchu Palikota.Drugiej szansy nikt nam nie da.Nawet Pan sobie nie zdaje sprawy jak heroiczny wysiłek trzeba zrobić aby z zera dostać się do sejmu.Ten etap już mamy .Po co go zatem niweczyć.Ja już nie mam aż tyle czasu.Pan chyba również.Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.

ożesz w morde
9984
#gover nieaktywny
14 lutego 2013r. o 21:11
E napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Miarą prawdziwego człowieczeństwa jest umiejętność przyznania się do popełnionego błędu.... nawet Urbana miałem , za mentora. Im dłużej żyję , tym więcej wiem.

Z pierwszym zdaniem się zgadzam, Urban, mentorem dla mnie nigdy nie był, a im dłużej żyję, tym mniej rozumiem" z tego świata"

Bardzo ubogie jest to "prawdziwe czlowieczenstwo", jesli jego miara jest przyznawanie sie do popelnionych bledow.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza