Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~fred niezalogowany
14 lutego 2013r. o 10:01
Przemyslaw napisał(a): Od wielu lat nie robię nic ...

To może być prawda.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 lutego 2013r. o 10:51
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Zmoderowano 14.02.2013 godz.10:29 - powód: (Hegemon)

Heguś , zaczynasz mnie w...iać , istota myśli , którą chcę przekazać , nie podlega moderacji ... i dupie mam czy piszę właściwie ... zgodnie z zasadami ortografi ... nie mam nawet matury ... dziwny czlowiek ie , ale i tak Cię kocham :*
Proszę Cię , już nigdy więcej mnie nie moderuj i jeśli możesz przywróć ... to , co napisałem :)

Dopisane 14.02.2013r. o godz. 10:51:

Pannazdzieckiem napisał(a): dziwny czlowiek ie , :)

Jak ja nie cierpię moderatorów , automatów i innych wpływających na swobodną myśl ... k. r. e . t. y. n. ó . w ... miało być , a spróbuj to zmoderować , postawię sobie za punkt honoru dojść Cię w rzeczywistości i oklepać po ... twarzy ... ryju miało być , alem siem zreflektował , Heguś , czego i Tobie RZYCZĘ :D

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 lutego 2013r. o 11:04
Pannazdzieckiem napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Zmoderowano 14.02.2013 godz.10:29 - powód: (Hegemon)

Heguś , zaczynasz mnie w...iać , istota myśli , którą chcę przekazać , nie podlega moderacji ... i dupie mam czy piszę właściwie ... zgodnie z zasadami ortografi ... nie mam nawet matury ... dziwny czlowiek ie , ale i tak Cię kocham :*
Proszę Cię , już nigdy więcej mnie nie moderuj i jeśli możesz przywróć ... to , co napisałem :)

Szanowna Panienko !
Uprzejmie WYJAŚNIAM ( jeżeli tego nie zauważyłeś ) :
Z Twojej wypowiedzi nie usunąłem ni przecinka, ni kropki nawet !
Tylko ZBĘDNE cytowanie !

Ale jak chcesz, jeszcze raz, przeczytać W CAŁOŚCI to co NAPISAŁEŚ, to proszę bardzo :

Pannazdzieckiem napisał(a): Tak zwane autorytety do końca swoich dni wierzyć będą i powtarzać za kasę wyuczone brednie , a co gorsza zasłyszane w sterowanych mediach opinie. Państwo jest jak podstawowa komórka społeczna , czyli rodzina. Łatwo jest być głową rodziny , kiedy ma się cztery mercedesy w spadku po wujku Gierku z ameryki. To nic , że jeden na kredyt, sprzedając trzy pozostałe , z reguły za bezcen ( prywatyzacja) można żyć. Trudniej jest , kiedy kasa się skończy. Wtedy głowa rodziny ma dylemat , nie ma już co sprzedać , nie ma co robić , bo sprzedaliśmy wszystkie narzędzia do zarabiania , razem z szydełkiem Babci. Zostały w prawdzie jeszcze zabawki małego Zdzisia , który szuka miedzi w piaskownicy , ale to również trzeba będzie opchnąć , żeby na Prowidenta było. Maszynkę do robienia pieniędzy ( Bank Centralny ) też sprzedaliśmy prywaciarzowi. Można jeszcze sprzedać obrońcę i stróża domu , psa Burka. Burek zawsze warczał , jak głowa rodziny chciał zabrać Mu miche , ale głowa rodziny nie w ciemię bity , skopał Burka „ katastrofami lotniczymi” i dodatkowo postraszył sąsiadem „ seryjnym samobójcą” . Tak więc jest szansa na opchnięcie psa razem z budą . Lecz zanim to nastąpi… jest kłopot. Głowa rodziny w tej sytuacji podpisuje papier ze zobowiązaniem , że kasę odda mały Wojtuś ( to jest dopiero Sk…stwo ! ) , którego powiła właśnie córeczka Marysia , która z kolei nie może się uczyć , bo nie ma za co , więc zajęła się przyrostem naturalnym. Taki papier głowa rodziny niesie w zębach do tego faceta , któremu sprzedał wcześniej maszynkę do pieniędzy i prosi o wydrukowanie kilku banknotów , żeby mały Wojtuś z głodu nie umarł. Jak mu się uda opchnąć Obligacje Skarbowe ( a idzie to co raz ciężej ) to jest szansa , że Wojtuś głodnym nie pozostanie . Oczywiście pod warunkiem , że Tadzio , brat Marysi , który jest po studiach , też nie ma co robić , ale rwie się do rządzenia i kariery , jak mało kto , nie zwędzi tej kasy i nie przehula … stając do przetargu … „ kto przyniesie tą kasę do domu , zaraz po wydrukowaniu”. Głowa rodziny ma kłopot , ale po rozum do głowy nie pójdzie , bo nie wie w którą stronę ma się udać. Do roboty też się nie weźmie , bo i tak nic nie umie , wygląda tylko listonosza , który ma przynieść rentę Babci z Europy. Woli napuszczać Marysie na Tadzia , Mamę i Babcię , a wymienionych na Marysię …i odwrotnie. Najmłodsze z rodzeństwa , Zdzisio niech idzie żebrać na ulicę , a Mama niech zapierdziela od świtu do nocy szorując klatki schodowe, zaś głowa rodziny , po rozdysponowaniu obowiązków , w poczuciu dobrze wykonanej roboty, oddaje się uciechom życia , czyli piciu piwka , zakupionego za wojtusiowy dług. ( to jest dopiero Sk….stwo !) … nienarodzone jeszcze dzieci mają dbać o dobrobyt swoich rodziców …fajnie , nie ? Nie wydaje Wam się , że to wszystko na głowie jest postawione ?

Obecna władza zgodnie z zasadą dziel i rządź , napuszcza jednych na drugich , aby się tylko na stołkach utrzymać . Rozrost administracyjny jest efektem neoliberalnej doktryny „ miejsce dobrze płatnej pracy dla swoich „ … przy jednocześnie prowadzonej medialnej nagonce , „ na tychże swoich „ A Wy Panowie … Panie Przemysławie , skorn , Falco ... ulegacie tej propagandzie … niestety. Nie ma sensu dzielić się nienawiścią do różnych grup społecznych. Skonsolidujmy nasze niezadowolenie przeciwko głowie rodziny i znajdźmy sensowny sposób na wyjście z tej patologii . Mam na myśli nie restrukturyzację wydatków Państwa , a przyczyny systemowej niewydolności finansów publicznych. Może jakieś propozycje ?

Miłego dnia Wam życzę Panowie :)

Pozdrawiam

Zastosowana autokorekta

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 lutego 2013r. o 11:10
Hegemon napisał(a):
Pozdrawiam

Heguś , nie rób sobie ze mnie jaj , przywróć to , co napisałem ... w imię uczciwości , krętaczu .. w moich ustach , to dość poważne oskarżenie ... PRZYWRACAJ !!!

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 lutego 2013r. o 11:12
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak ja nie cierpię moderatorów , automatów i innych wpływających na swobodną myśl ... k. r. e . t. y. n. ó . w ... miało być , a spróbuj to zmoderować , postawię sobie za punkt honoru dojść Cię w rzeczywistości i oklepać po ... twarzy ... ryju miało być , alem siem zreflektował , Heguś , czego i Tobie RZYCZĘ :D

Panienko,
daruj sobie takie teksty.
Nie wypada !

Pozdrawiam
2900
#falco nieaktywny
14 lutego 2013r. o 11:12
ja jestem ,,podwórkowym urwisem,,? :D
jam grzeczna chłopaczyna którego drugiego takiego nie znajdziecie!!!!! :D

chyba... :D
a ze piszę to co myślę, nie ubierając tego w piekne słówka,nie piszac tekstów o wysublimowanej treści (co niektórzy robią być może nie wiedząc co piszą)
nadal będe pisał!!!!...i co mi zrobisz INTERNETOWY ,,PSEUDOINTELIGENCIE,,
to ostatnie to do Przemcia... :D
tak jak piszesz i jak widać to najlepiej ci wychodzi,nadal ,,nic nie rób,,
strach pomyśleć co będzie jak zaczniesz coś robić...heheheh

"bierz życie z każdym oddechem..."
2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 lutego 2013r. o 11:33
Pannazdzieckiem napisał(a):
Hegemon napisał(a):
Pozdrawiam

... w imię uczciwości , krętaczu .. !!!

Ponieważ nie posiadam takich uprawnień, stosowna prośba została wysłana przeze mnie do administratora strony.

Nie pozdrawiam
2900
#falco nieaktywny
14 lutego 2013r. o 12:08

Zmoderowano 14.02.2013 godz.12:19 - powód: Uprzejmość : ) (Hegemon)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza