Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ray Wilson-dobry koncert ,ale...

3145
#hemi nieaktywny
24 stycznia 2013r. o 22:06
Może mi ktoś wytłumaczyć,dlaczego był zakaz zmiany miejsca na sali?
Sytuacja:
porozkładali sie ludzie ze statywami,zasłaniali scene,próba zmiany miejsca była niemożliwa,pomimo tego ,że inne miejsca były wolne,a było ich dośc duzo :(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~m niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 23:22
może dlatego, że miejsca były w różnych cenach
~LODÓWKA W KINIE niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 9:07
Po wczorajszym pobycie w Forum zmieniam kino!
To skandal jakiś , aby tak wyziębić kino!
Czyta to ktoś z BOK-MCC?

HALO... ZIMNO JEST W KINIE

Dzieciaki zaczynają ferie, pewnie częściej niż zwykle będą chodziły do kina , a tam LODÓWKA na sali!
Następnym razem przyjdę z termometrem !

ps. POLECAM zmianę kina Forum na kino w Galerii w Zgorzelcu, super wygodne siedzenia, cieplutko, przyjemnie, dobry repertuar!
Ceny ? w poniedziałki w MULTIKINIE bilet 10 złotych, a we wtorek 13!

http://multikino.pl/wszystkie-kina/zgorzelec/o-kinie/
~z niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 9:19
Nie wiem o czym piszesz hemi - ja ze spokojem zmieniłem miejsce.
~blu niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 10:23
Zgadzam się W KINIE JEST ZIMNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakiś czas temu byłam z dzieckiem i klasą na filmie edukacyjnym , dzieciaki zmarzły, ja sama tez zmarzłam !!!! Wcale nie grzeją bo wychodzą chyba z założenia że jak dużo ludzi to sobie chyba nachuchają .Tragedia ! Moje dziecko sie rozchorowało zresztą inne dzieciaki też. Na dodatek film-bajka do niczego jakieś badziewie stare .Zniechęcili mnie całkowicie tym żeby tam chodzić i dzieciaka puszczać. Bo jak ma iść na godzinę zmarznąc potem chorować 2 tyg to ja dziękuję
3145
#hemi nieaktywny
25 stycznia 2013r. o 10:35
~z napisał(a): Nie wiem o czym piszesz hemi - ja ze spokojem zmieniłem miejsce.

żona była na koncercie i apni bileterka zabraniała zmiany miejsca.
Koło zony siedział pan,który chciał sie przesiąść i usiaśc koło zony kilka rzędów niżej i też był zakaz.
Mówimy o tej samej "strefie" cenowej.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
29
Bernard
25 stycznia 2013r. o 10:38
hemi napisał(a):
~z napisał(a): Nie wiem o czym piszesz hemi - ja ze spokojem zmieniłem miejsce.

żona była na koncercie i apni bileterka zabraniała zmiany miejsca.
Koło zony siedział pan,który chciał sie przesiąść i usiaśc koło zony kilka rzędów niżej i też był zakaz.
Mówimy o tej samej "strefie" cenowej.

A "na siku" pozwalają wyjść? : )

bobrzanie.pl
~ niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 10:39
CZY KTOŚ Z BOK-MCC [przecież wiemy, że czytacie te posty] wreszcie wyciągnie wnioski?
zakładam nowy temat ZIMNO W KINIE i precz z chipsami- może 100 postów Bolesławian pomoze
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza