Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zimno w kinie

~Hehe niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 21:15
~ napisał(a): zima jest to musi być zimno - pani kierowniczko ;)

Dokładnie :P :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jolka niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 7:52
w kinie zawsze bylo zimno ale po remoncie liczyłam ze ocieplą budynek i bedzie lepiej, szkoda
~sąsiadka z Baczyńskiego niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 9:47
Lijewska-Małachowska oszczędza na ogrzewaniu w Forum, tak jak TOMCZYK na Orce. Oboje namaszczeni przez Romana,który czyta codziennie wszystkie posty.Romek włącz ciepło w kinie i na basenie!
~ niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 10:58
Ani razu nie zmarzłam w kinie
~ niezalogowany
26 stycznia 2013r. o 18:43
No to teraz po narzekamy na nasze kino była orka teraz czas na forum w Zgorzelcu narzekają że mają kase z pocormem i blietami razem i że ludzie syf zostawiają a Bolesławianie że zimno :P
~kinomaniak niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 11:34
Ja nie narzekam, ja się DOMAGAM, aby w kinie były NORMALNE warunki.
To nie jest normalne, że idę do kina z dzieckiem i marznę.
Może być informacja "awaria pieca, przepraszamy", ale to nie może być norma , że w kinie jest zimno. A bolesławieckim FORUM to jest norma.
Zamiast się wypisywać na FORUM następnym razem złożę skargę pisemną z roszczeniem zwrotu pieniędzy za bilet za każdym razem, gdy zmarznę, bądź mój termometr zanotuje niską temperaturę.

Jak tu ktoś napisał władza czyta te posty. Następnym razem interpelacją radnego na Sesji Rady Miasta zapytamy o stan ogrzewania w kinie.

Niebawem ma powstać kolejne kino w Bolesławcu- w Centrum Integracji Kulturalnej { dawne ORZEŁ}. Tylko po co ? Skoro miasta nie stać na ogrzewanie jednego.

Na Willsonie było 1/4 miejsc wolnych , zziębnięci ludzie dogrzewali się herbatą po koncercie gdzie się dało. To normalne?

211
skorn
27 stycznia 2013r. o 15:58
W czwartek i piątek była awaria sieci ciepłowniczej, o której bolesławiecki ZEC z jakichś powodów nie raczył poinformować miekszanców. Może dlatego było zimno.

<i>
~mala niezalogowany
27 stycznia 2013r. o 21:31
a ja napisze skarge na baseny orka bo ostatnio co tam jestem to woda jest zbyt mokra i tre i tre sie recznikiem i dalej mokra...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza