Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

"Zdrowo"wałkują dziś naiwnych w Paryskiej

1
emem
28 stycznia 2013r. o 10:24
Hegemon,

Zartujesz oczywiscie, prawda?

Wlasciciel wynajmuje sali, bo to jego biznes. A jak ktos ludzi wkreca w trakcie imprezy, to to nie jest odpowiedzialnosc wynajmujacego, tylko wkrecajacych i wkreconych!

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 10:30
Wielkie żale nad bandą pazernych ludzi. Oni tam przyłażą na te spotkania bo mają obiecane gratisy. Firma obiecuje im darmowe badanie albo jakiś prezent. To gonią jak muchy do gówna. Biedni pokrzywdzeni, schorowani emeryci, którzy zapier... w śniegu, żeby dostać mydło gratis. Pazerność jak ch...
2951
#Anonim2951 nieaktywny
28 stycznia 2013r. o 10:32
emem napisał(a): Zartujesz oczywiscie, prawda? ...

: )

Pozdrawiam
~ niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 10:47
~ napisał(a): Czyli jak jakiś facet babę zapłodni w hotelu Nowaka, to on powinien alimenty płacić?

Ludzie opamiętajcie się, cygan zawinił a wy kowala wieszacie.

Daj spokój,co to za porównanie.?
Jakby ci spłakana babcia lub mama przyszła do domu i powiedziała w co się dała wkręcić, to szukałbyś wszędzie winnych.Sam też się codzień dajesz wkręcać i nawet tego nie czujesz.To super abonament,to wyprzedaż telewizorów,to kup 2 ciuchy a trzecia szmatka gratis itd,itd.
Chodzi o to,że każdy musi mieć w sobie trochę odpowiedzialności i nie odwaracać się jak widzi się,że coś jest nie tak.A ta sprzedaż bezpośrednia to już nachalne wyciąganie ludziom pieniędzy z portfela.
9879
#panda nieaktywny
28 stycznia 2013r. o 10:51
Hegemon napisał(a):

Panie Bogusławie Nowak ! : )
Jako usługodawca, powinien Pan, a wręcz ma OBOWIĄZEK : ) przeprowadzić WYWIAD ŚRODOWISKOWY na temat usługobiorcy ! : )
Bo nigdy nie wiadomo czy Kowalski, rezerwując, miesiąc wcześniej, nocleg w Pańskiej Villi, nie zamierza POPEŁNIĆ czegoś : )

Mało inteligentny wywód. Wywiad środowiskowy nie jest konieczny. Uważasz, że miał obowiązek? hehe... Wystarczyło zadać pytanie przy zawieraniu umowy. Na jaki cel? Ponadto, gdyby się okazało, że lokal Paryska został wynajęty celom bezprawnym, właściciel również mialby kłopoty. To się tyczy przykładowo stręczycielstwa i prostytucji.

Chyba, że Hegemon uważa, że Paryska to remiza strażacka, albo szkolna hala sportowa, czy też aula. A nawet w tym przypadku wynajmujący interesują się celem wynajmu. Wszystko między innymi po to, aby nie wynająć lokalu oszustom, fałszywym biznesmenom, czy też stręczycielom.

Zmoderowano 28.01.2013 godz.11:39 - powód: usuniety fragment off-topic (emem)

Zmoderowano 28.01.2013 godz.11:39 - powód: (emem)
4469
#Patrzalski nieaktywny
28 stycznia 2013r. o 11:08
panda napisał(a): Uważałem dotychczas, że jednak Paryska trzyma poziom?! jestem rozczarowany, bo właściciel zrobił na mnie dobre wrażenie :) jednak nie powinien wynajmować lokalu, dla byle kogo!

A co powiesz na to ,że podobne "pokazy" odbywały się też w budynkach administrowanych przez parafie ? W byłych salkach katechetycznych. Nie w Bolesławcu na szczęście :) Ale nie uważasz ,że w tym przypadku, wynajęcie pomieszczenia było szczególnie naganne? Przecież wynajmujący dobrze wie co dzieje się na takich 'pokazach" i jakie są ich skutki.
9879
#panda nieaktywny
28 stycznia 2013r. o 11:13
Patrzalski napisał(a):
panda napisał(a): Uważałem dotychczas, że jednak Paryska trzyma poziom?! jestem rozczarowany, bo właściciel zrobił na mnie dobre wrażenie :) jednak nie powinien wynajmować lokalu, dla byle kogo!

A co powiesz na to ,że podobne "pokazy" odbywały się też w budynkach administrowanych przez parafie ? W byłych salkach katechetycznych. Nie w Bolesławcu na szczęście :) Ale nie uważasz ,że w tym przypadku, wynajęcie pomieszczenia było szczególnie naganne? Przecież wynajmujący dobrze wie co dzieje się na takich 'pokazach" i jakie są ich skutki.

Zdecydowanie jestem przeciw! Oczywiście było naganne.

Żeby była jasność. Nie winię za wszystko właściciela. Mam jednak nadzieję, że w razie kolejnego razu, zastanowi się czy powinien znów komuś takiemu wynająć swój lokal.

suegerujesz, że PAn Nowak też wiedział?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
28 stycznia 2013r. o 11:14
Hegemon napisał(a):
Hegemon napisał(a):

Panie Bogusławie Nowak ! : )
Jako usługodawca, powinien Pan, a wręcz ma OBOWIĄZEK : ) przeprowadzić WYWIAD ŚRODOWISKOWY na temat usługobiorcy ! : )
Bo nigdy nie wiadomo czy Kowalski, rezerwując, miesiąc wcześniej, nocleg w Pańskiej Villi, nie zamierza POPEŁNIĆ czegoś : )

>

Panie Hegemonie bardzo mnie Pan rozczarował.
Proszę użyć swego nietuzinkowego intelektu.Czy Pan swemu klientowi kazał by składać zeznanie o moralności ? Czy mając zadatek jako jedyny dokument tożsamości wzywał by Pan służby śledcze do ustalenia kim jest klient? A skąd Pan wie co zrobi klient / Pana gość / w Pana pokoju , choć by to była najbliższa Panu osoba ? A może jutro rano odkryje Pan na stole do konsumpcji ślady spermy ?Panie Hegemonie proponuje opanowanie emocji.Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najmilsze.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza