emem napisał(a): Zartujesz oczywiscie, prawda? ...
~ napisał(a): Czyli jak jakiś facet babę zapłodni w hotelu Nowaka, to on powinien alimenty płacić?
Ludzie opamiętajcie się, cygan zawinił a wy kowala wieszacie.
Hegemon napisał(a):
Panie Bogusławie Nowak ! : )
Jako usługodawca, powinien Pan, a wręcz ma OBOWIĄZEK : ) przeprowadzić WYWIAD ŚRODOWISKOWY na temat usługobiorcy ! : )
Bo nigdy nie wiadomo czy Kowalski, rezerwując, miesiąc wcześniej, nocleg w Pańskiej Villi, nie zamierza POPEŁNIĆ czegoś : )
panda napisał(a): Uważałem dotychczas, że jednak Paryska trzyma poziom?! jestem rozczarowany, bo właściciel zrobił na mnie dobre wrażenie :) jednak nie powinien wynajmować lokalu, dla byle kogo!
Patrzalski napisał(a):panda napisał(a): Uważałem dotychczas, że jednak Paryska trzyma poziom?! jestem rozczarowany, bo właściciel zrobił na mnie dobre wrażenie :) jednak nie powinien wynajmować lokalu, dla byle kogo!
A co powiesz na to ,że podobne "pokazy" odbywały się też w budynkach administrowanych przez parafie ? W byłych salkach katechetycznych. Nie w Bolesławcu na szczęście :) Ale nie uważasz ,że w tym przypadku, wynajęcie pomieszczenia było szczególnie naganne? Przecież wynajmujący dobrze wie co dzieje się na takich 'pokazach" i jakie są ich skutki.
Hegemon napisał(a):
Hegemon napisał(a):>
Panie Bogusławie Nowak ! : )
Jako usługodawca, powinien Pan, a wręcz ma OBOWIĄZEK : ) przeprowadzić WYWIAD ŚRODOWISKOWY na temat usługobiorcy ! : )
Bo nigdy nie wiadomo czy Kowalski, rezerwując, miesiąc wcześniej, nocleg w Pańskiej Villi, nie zamierza POPEŁNIĆ czegoś : )
Panie Hegemonie bardzo mnie Pan rozczarował.
Proszę użyć swego nietuzinkowego intelektu.Czy Pan swemu klientowi kazał by składać zeznanie o moralności ? Czy mając zadatek jako jedyny dokument tożsamości wzywał by Pan służby śledcze do ustalenia kim jest klient? A skąd Pan wie co zrobi klient / Pana gość / w Pana pokoju , choć by to była najbliższa Panu osoba ? A może jutro rano odkryje Pan na stole do konsumpcji ślady spermy ?Panie Hegemonie proponuje opanowanie emocji.Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najmilsze.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.