~ napisał(a): Ktoś wynajął salę na prezentacje i za to zapłacił pewnie z góry. Jak sobie to wyobrażacie? Udostępniający pomieszczenie miał poprosić o scenariusz spotkania?
~ napisał(a): Ktoś wynajął salę na prezentacje i za to zapłacił pewnie z góry. Jak sobie to wyobrażacie? Udostępniający pomieszczenie miał poprosić o scenariusz spotkania? Takie imprezy zawsze odbywały się w Hotelu Piast.
~??? napisał(a): Tym razem w Paryskiej, następnym razem w innym miejscu...nie ma znaczenia gdzie. Myslę, że rodziny i znajomi tych "naiwnych" powinni czuć się winni
~smutny napisał(a): A myślałem,że Paryska chce reprezentować coś na poziomie.Okazuje się,że i towar z najniższej półki można tam dostać.Oj,i tak jednym nieprzemyślanym krokiem reputację diabli biorą.Takie prezentacje odbywały się też w innych miejscach takich jak: BOK, Dom Dziennego Pobytu i Hotel. Jakoś ich reputacji diabli nie wzięli. Fakt, że umowy podpisują tacy, których nie stać na takie rzeczy, ale też ludzie mający środki i chcący kupić drogą pościel, garnki i różne urządzenia.
~ napisał(a): Zadzwonili do mnie z zaproszeniem na badania.Mieli dodatkowo potwierdzić zaproszenie w sobotę i nikt nie zadzwonił.zastanawiałam się jaki kit będą wciskać pod przykrywką darmowych badań.Koniec końców był taki, że nigdzie nie pojechałam i widzę, że nic nie straciłam z tym, że przedstawiali się że są z Centrummedycznego z Łodzi a tu czytam, że z Katowic choć miejsce to samo czyli w Paryskiej.Nie zły wałek! :)