Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oleńka w "Starówce"
~ niezalogowany
4 lutego 2013r. o 22:30
a to już nie ma tam restauracji tylko dla wybranych ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 lutego 2013r. o 22:41
~ napisał(a): a to już nie ma tam restauracji tylko dla wybranych ?
a była ??
~ala niezalogowany
4 lutego 2013r. o 23:05
Mam nadzieję, że nie zabraknie tam potraw z Bośni. Proponuję, żeby pani pomyślała o picie czy też palencie. To bardzo ważne. Coraz częsciej mówi się o Bolesławcu w kontekście pochodzenia jego mieszkańców.
Pozdrawiam i zyczę pani POWODZENIA!!!
41
#jegomosc nieaktywny
4 lutego 2013r. o 23:05
Gratuluję pomysłu i życzę powodzenia!

www.djdowynajecia.pl
~VIP niezalogowany
4 lutego 2013r. o 23:51
a co z moją kartą VIP i gdzie ja teraz będę chodził na sushi ?? :D
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 1:30
~ napisał(a):
~ napisał(a): a to już nie ma tam restauracji tylko dla wybranych ?
a była ??

~VIP napisał(a): a co z moją kartą VIP i gdzie ja teraz będę chodził na sushi ?? :D

2084
#DANIEL76 nieaktywny
5 lutego 2013r. o 6:10
~Justyś napisał(a): A dlaczego właśnie "Oleńka" ??????? Czy nie można dać nazwy innej, nowej, pasującej do otoczenia...... jakim jest cały nasz Rynek ?

Najbardziej pasowała by do otoczenia Restauracja Bankowa
8452
#waski20 nieaktywny
5 lutego 2013r. o 6:34
sawanna też nie wiele miałą wspólnego z rynkiem i tą staropolskością, więc odnośnie nazwy to można się powstrzymać z śmiesznymi uwagami nt nazwy, Oleńka to znana i zaufana firma w regionie, 3/4 z was zapewne było na imprezach które były przez nią organizowane chooć pewnie sami o tym nie wiecie. co do "bankowej" to dokladnie kolego, bankowa, to jest najśmieszniejsze w tym bolcu, gratuluje otwarcia, nie dziwie sie że wyparowała z brzeźnika, jak bym miał takiego sołtysa i miałbym płacic takie opłaty za pustostan z basenem w piwnicy to już dawno strzeliłbym sobie w łeb, miejmy nadzieje, że wypali i że ceny będą przystępne, a tak ap ropo gdzie jest poczciwa "sawanna" teraz?

:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza