Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oleńka w "Starówce"
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 10:38
~ napisał(a):
~ napisał(a): pare lat temu gdy organizowałam swoje wesele zadzwoniłam do Pani włascicielki ,,Oleńki" z zapytaniem ofertę lecz w czasie rozmowy wyszło, że po obiedzie nie zmieniane są sztućce na czyste. Okropnie mnie to zraziło i zrezygnowałam na rzecz innej restauracji, w której były i sztućce i talerze wymieniane po kazdym posiłku. Ale mam nadzieję, że od tamtej pory kultura zawodu uległa polepszeniu i na pewno pójdziemy z mężem na obiadek , mam nadzieje smaczny i w przystepnej cenie ;)

nie zmieniało się sztućców bo ukladane byly i chyba są podwójne tak wię po obiedzie jedne byly zabierane z talerzami a w czasie wesela wiele razy są wymieniane talerze i sztućce jak zachodzi taka potrzeba lub na życzenie gościa rownież :P :P

nie, byłam na weselu w 2007 roku u koleżanki w dawnej 10 na Jana Pawłą i tam te sztucce nie były wymieniane. Dlatego zapytałam wprost o ta wymiane bo inaczej nie przyszło by mi to do głowy aby zadać takie pytanie. Wtedy Pani mi powiedziała , że sztućce po obiedzie nie są zmieniane i posługujemy sie cały czas tymi samymi a nie zapasowymi jak sugerujesz.Podkreslam było to pare lat temu ale tak było.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
5 lutego 2013r. o 10:54
ja miałem wesele w galerii pięć lat temu i było świetnie:)

www.djdowynajecia.pl
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 lutego 2013r. o 11:17
Niewiele wiem na temat sztućców, ich użycia zgodnie z zasadami savoir-vivre oraz ewentualnej "wymiany".

Ale wiem jedno.

Pani Antonina Kopała-Wdowiak posiada SERCE dla tego, czym się zajmuje.

Dopisane 05.02.2013r. o godz. 11:17:

* do
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 11:23
Hegemon napisał(a): Niewiele wiem na temat sztućców, ich użycia zgodnie z zasadami savoir-vivre oraz ewentualnej "wymiany".

Ale wiem jedno.

Pani Antonina Kopała-Wdowiak posiada SERCE dla tego, czym się zajmuje.
Dopisane 05.02.2013r. o godz. 11:17:* do

ja tego nie neguje :) opisałam zaisniała sytuacje. Być może pracownice same wprowadziły swoje zwyczaje , ale fakt jest faktem.
41
#jegomosc nieaktywny
5 lutego 2013r. o 11:29
Fakt dla mnie jakikolwiek zaistnieje kiedy zamiast anonimowo kogoś obrażać podpiszesz się pod swoim postem. Przecież nikt cię nie zbije:)

www.djdowynajecia.pl
~OJ TAN@PL niezalogowany
5 lutego 2013r. o 11:51
BRUKOWA LUB ŁAMISZPILKA TAK BYŁOBY OK.
~Izabela niezalogowany
5 lutego 2013r. o 11:54
jegomosc napisał(a): Fakt dla mnie jakikolwiek zaistnieje kiedy zamiast anonimowo kogoś obrażać podpiszesz się pod swoim postem. Przecież nikt cię nie zbije:)

czy Jegomość lub Hegemon jest autoryzowanym podpisem?
Nazywam sie Izabela i jest to moje prawdziwe imię.Bo podawane pełnych danych personalnych nie obowiazuje. A ja nikogo nie obrażam, ani nawet nie próbuję negowac działalności. Czy Jegomość lub Hegemon są autoryzowane w jakiś sposób?
Wydaje mi sie , że kulturalna wymiana zdań jest jak najbardziej w temacie.
Pozdrawioam
Izabela
~Izabela niezalogowany
5 lutego 2013r. o 11:55
a dodam , ze konstruktywne uwagi w porzadnych firmach są zawsze mile widziane bo pomagaja poprawić jakość.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.