Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oleńka w "Starówce"
~Ja niezalogowany
5 lutego 2013r. o 7:13
U Pani Tosi w Galerii mieliśmy 2 wesela - super. Mam nadzieję, że na niedzielny obiadek teraz czasem wpadniemy do Oleńki. Życzę powodzenia i serdecznie pozdrawiam całą załogę i jej energiczna szefową. :) :* [img=1360044780_432xfe8.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 8:04
pare lat temu gdy organizowałam swoje wesele zadzwoniłam do Pani włascicielki ,,Oleńki" z zapytaniem ofertę lecz w czasie rozmowy wyszło, że po obiedzie nie zmieniane są sztućce na czyste. Okropnie mnie to zraziło i zrezygnowałam na rzecz innej restauracji, w której były i sztućce i talerze wymieniane po kazdym posiłku. Ale mam nadzieję, że od tamtej pory kultura zawodu uległa polepszeniu i na pewno pójdziemy z mężem na obiadek , mam nadzieje smaczny i w przystepnej cenie ;)
~XYZ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 8:21
nie mylcie Sawanny ze Starówką
~MMARTUR niezalogowany
5 lutego 2013r. o 8:34
"Restauracja ta będzie serwowała smakowite jedzenie [...]" Ostatnio na studniówce w Galerii jakoś to jedzenie nie było takie smakowite. Devolay'e niedosmażone, krwiste i pełno sałatek z kapusty pekińskiej. W krokietach z mięsem też trudno było mięsa się doszukac. Po prostu porażka. Chyba coś się tam popsuło i to bardzo.
9902
#halotoja nieaktywny
5 lutego 2013r. o 8:40
~XYZ napisał(a): nie mylcie Sawanny ze Starówką

z tego co wiem, to Sawanna byla przez jakis czas w bylej Starowce....wiec nikt nie myli...
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 9:26
~ napisał(a): pare lat temu gdy organizowałam swoje wesele zadzwoniłam do Pani włascicielki ,,Oleńki" z zapytaniem ofertę lecz w czasie rozmowy wyszło, że po obiedzie nie zmieniane są sztućce na czyste. Okropnie mnie to zraziło i zrezygnowałam na rzecz innej restauracji, w której były i sztućce i talerze wymieniane po kazdym posiłku. Ale mam nadzieję, że od tamtej pory kultura zawodu uległa polepszeniu i na pewno pójdziemy z mężem na obiadek , mam nadzieje smaczny i w przystepnej cenie ;)

nie zmieniało się sztućców bo ukladane byly i chyba są podwójne tak wię po obiedzie jedne byly zabierane z talerzami a w czasie wesela wiele razy są wymieniane talerze i sztućce jak zachodzi taka potrzeba lub na życzenie gościa rownież :P :P
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 10:10
mam pytanie
Oleńka bedzie w R0atuszu ?
~AndrYou niezalogowany
5 lutego 2013r. o 10:16
Nie, Oleńka nie będzie w ratuszu, będzie w miejscu gdzie dawniej była restauracja "Starówka", a ostatnio przez jakiś okres była tam "Sawana" przeniesiona z ratusza, tzn. na rogu, przy wejściu do Rynku od strony Sierpnia 80'.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza