Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Homoseksualiści i księża ostoją małżeństwa?
~_-------^- niezalogowany
7 lutego 2013r. o 15:25
K*rwy , panki , terroryści (kiedyś).. a teraz geje - dokąd zmierzasz Polsko ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
7 lutego 2013r. o 15:42
Co wyście qrwa czepili gejów i lesbijek jak pijany płotu???Przecież związki partnerskie to też: kobieta i mężczyzna!!! Ludzie !!
~_-^- niezalogowany
7 lutego 2013r. o 17:06
A że tak zapytam ciebie stojącego przy płocie :
O czym jest ten temat ?
Bo to może ja mam kłopoty ze wzrokiem :)
1900
#wojtek77 nieaktywny
7 lutego 2013r. o 17:13
czy państwa europy zachodniej są wyznacznikiem i jedynym prawdziwym dobrodziejstwem zwanymi krajami cywilizowanymi?????
czy ja mam na siłę teraz kochać gajowych,tranzystorów i inne takie przypadłości?,bo ta cywilizowana europa tak robi?....a jak jestem przeciw ,to co?,już jestem homofobem,pisowcem,dzierganym mocherem?już jestem be...
bo jest tylko jedyna słuszność wyznaczana np.przez holandię ,w której to nacjonalistyczna partia powoli dochodzi do władzy,poniżając polaków i inne nacje z europy wschodniej?czy może francja?swoją wolnością aż kipi dla gajowych by innym zakazywać nosić chustki na głowie?jak im potrzeba było muzoli do roboty to było ok,a teraz wypad?.o tym się nie mówi nigdzie...dlaczego?to to jest ta najwyższa cywilizacja?to są przykłady do naśladowania?widać gdzie nas mają w UE przy ważnych decyzjach,wogóle się z nami nie liczą...a liczą się z gejami itp.zobaczcie jak czasami coś żle się dzieje w unii...,wtedy nagle nie widać wspólnoty,każdy ciągnie w swoje o gdzieś znika ta solidarność między krajami.angole jak muszą za dużo wydać na unię to już kręcą mochalem i szantażują pozostałych wyjściem z unni.niech pani europoseł zajmie się załatwianiem kasy na drogi i autostrady,a nie wbijami na siłe miłość do gajowych.
więc niech nikt ludziom nie karze na siłę wstukiwać w łeb ideał państwa cywilizowanego,jedynego słusznego,bo może niekoniecznie to jest prawda jak się bliżej tym niby najwspanialszym cywilizacją przyglądnąć,a pani poseł tam kracze ja jej każą a nie jak myśli.
~ niezalogowany
7 lutego 2013r. o 17:36
ten jedyny raz nie będę miał nic przeciwko jeżeli spadkobiercy PZPR zaczerpną model swoich przyjaciół ze wschodu http://www.rp.pl/artykul/925533.html Rzygać już się chce od tej poprawności politycznej.Czy wy naprawdę myślicie że ustawą sejmową zmienicie myślenie 97% zdrowego,polskiego społeczeństwa?Boję się lodówkę otworzyć bo mi Biedroń albo Grodzka z niej wyskoczą.
~ niezalogowany
7 lutego 2013r. o 17:48
Nie ma ważniejszych tematów do załatwienia? Już pranie mózgu robią tymi związkami partnerskimi. Czy Polacy muszą zawsze wdepnąć w to samo gów***no, co szanowny cywilizowany zachód Europy? własnego rozumu nie mają?
~zacofany moher niezalogowany
7 lutego 2013r. o 18:15
A gdzie jest autor tego felietonu? Gdzie jest osoba, która zadecydowała o umieszczeniu czegoś takiego na lokalnym portalu?
Nie mają nic do powiedzenia?
A pani posłance chciałbym zaproponować temat następnego felietonu. Dlaczego na portalu bolec.info ukazał się temat "Praca w Anglii czy w Norwegii", a na portalu london.info nie ukazał się temat "Jak podjąć pracę w Polsce i jak szybko nauczyć się polskiego"?
~nie lękajcie się. niezalogowany
7 lutego 2013r. o 19:20
Są zacofany w stopce pod felietonem.Nie napinaj się tak,przecie te pary wy będziecie błogosławić.Podniesiecie taksę ,,co łaska'' x 2 i wyjdziecie na swoje.Alleluja i do przodu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza