Gizek napisał(a): WAŻNE!
Widzę ,że Kolega Gizek , też od Popaprańców. Osobiście , jako człowiek beznadziejnie głupi i niedoinformowany , przyjrzałem się bliżej postaci oczekiwanego z utęsknieniem prelegenta.
Doszedłem do wniosku : warto iść. Z dwóch względów :
Zapewne dowiecie się jak dzielnie walczy nasz oczekiwany gość na forum Czwartej Rzeszy , aby na Ukrainie zapanowała wreszcie Demokracja . Aby Łukaszenkę wraz z kumplami od koryta pogonić i samemu przy korycie zasiąść . I wtedy Ukraińcy wraz z Mniejszością Polską cieszyć się będą mogli zdobyczami wolnego Świata , tak jak i my się cieszymy . Żyje nam się wręcz fantastycznie , dlaczegóż by Oni nie mogli zakosztować tego szczęścia , choć dzisiaj też mają przerąbane , podobnie , jak my.
Drugi powód jest taki : Może ktoś skorzysta z protekcji i dostanie jakiś etacik przy Wielkim Korycie w Brukseli , jako sekretarz , albo sprzątaczka , przecież cuda się zdarzają . Ja idę , może będą bezpłatne balony i choinki zapachowe , albo załatwią mi używaną oponę do Stara. :D
Miłego :)
Dopisane 28.02.2013r. o godz. 10:48:
Aż dziw , że nie było jeszcze protestu z ambasady Białoruskiej za deprecjonowanie wodza :D
Kawa działa dzisaj u mnie z poważnym opóźnieniem :)