Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jacek Protasiewicz w Bolesławcu
~lelewel niezalogowany
27 lutego 2013r. o 15:31
też mi persona, gonić dziada
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 lutego 2013r. o 21:03
persona non grata
więcej ---- niż persony( nie moje)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 lutego 2013r. o 10:48
Gizek napisał(a): WAŻNE!

Widzę ,że Kolega Gizek , też od Popaprańców. Osobiście , jako człowiek beznadziejnie głupi i niedoinformowany , przyjrzałem się bliżej postaci oczekiwanego z utęsknieniem prelegenta.
Doszedłem do wniosku : warto iść. Z dwóch względów :

Zapewne dowiecie się jak dzielnie walczy nasz oczekiwany gość na forum Czwartej Rzeszy , aby na Ukrainie zapanowała wreszcie Demokracja . Aby Łukaszenkę wraz z kumplami od koryta pogonić i samemu przy korycie zasiąść . I wtedy Ukraińcy wraz z Mniejszością Polską cieszyć się będą mogli zdobyczami wolnego Świata , tak jak i my się cieszymy . Żyje nam się wręcz fantastycznie , dlaczegóż by Oni nie mogli zakosztować tego szczęścia , choć dzisiaj też mają przerąbane , podobnie , jak my.

Drugi powód jest taki : Może ktoś skorzysta z protekcji i dostanie jakiś etacik przy Wielkim Korycie w Brukseli , jako sekretarz , albo sprzątaczka , przecież cuda się zdarzają . Ja idę , może będą bezpłatne balony i choinki zapachowe , albo załatwią mi używaną oponę do Stara. :D

Miłego :)

Dopisane 28.02.2013r. o godz. 10:48:

Aż dziw , że nie było jeszcze protestu z ambasady Białoruskiej za deprecjonowanie wodza :D
Kawa działa dzisaj u mnie z poważnym opóźnieniem :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3688
#Pynchoon nieaktywny
28 lutego 2013r. o 12:02
Pannazdzieckiem napisał(a):
Zapewne dowiecie się jak dzielnie walczy nasz oczekiwany gość na forum Czwartej Rzeszy , aby na Ukrainie zapanowała wreszcie Demokracja . Aby Łukaszenkę wraz z kumplami od koryta pogonić i samemu przy korycie zasiąść . I wtedy Ukraińcy wraz z Mniejszością Polską cieszyć się będą mogli zdobyczami wolnego Świata , tak jak i my się cieszymy .

I mamy masło maślane w sosie ala Przemysław ;)
2900
#falco nieaktywny
28 lutego 2013r. o 12:43
a ja popatrzyłem na zdjęcie tego gościa ,całkowicie mi nieznanego i zobaczyłem w jego uśmiechu... ;)
no właśnie ...co Wy widzicie lub czego można się dopatrzeć... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
28 lutego 2013r. o 17:06
hehe, pannazdzieckiem pomylił Białorus z Ukrainą

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 lutego 2013r. o 21:46
skorn napisał(a): hehe, pannazdzieckiem pomylił Białorus z Ukrainą

Gdyby Pynchoon uwagi nie zwrócił ,też byś pewnie nie zauważył. Ale , co tam :) Czego można się spodziewać po mnie , analfabecie bez matury , zawsze miałem banie z geografii. Jeśli już jednak o geografi mówimy , powiedz Skornik , w jakim kraju dzieje się akcja tego filmu :

Zadajcie szanownemu prelegentowi pytanko , co na ten temat myśli :)

Dopisane 28.02.2013r. o godz. 21:46:

Pannazdzieckiem napisał(a): ... powiedz Skornik , w jakim kraju dzieje się akcja tego filmu :

Znak zapytania zapomniałem postawić , wybacz , stary jestem i pamięć już nie ta , nie dziwota , że mylę Ukrainę z Białorusią :)

????? no gdzie ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
1 marca 2013r. o 7:45
falco napisał(a): a ja popatrzyłem na zdjęcie tego gościa ,całkowicie mi nieznanego i zobaczyłem w jego uśmiechu... ;)
no właśnie ...co Wy widzicie lub czego można się dopatrzeć... :)

ZĘBY :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza