~mietka napisał(a): moje dziecko mało nie umarło po złej diagnozie Pani doktor C.Wirusowe zapalenie mózgu to u w/w grypa żołądkowa!!!!!!! szok
~ napisał(a):~Brawo napisał(a): Jedno co mnie cieszy to to że pod presją zmieniają swoje haniebne plany i ze strachu zaczęli udawać że będą malować.A tak po za tym to proszę pokazać gdzie pan Kata napisał jakieś kłamstwo po prostu odniósł się do Raportu Inspekcji Sanitarnej gdzie wyraźnie pisze że remont powinien zakończyć się do 1 kwietnia.Pan Relich jest mistrzem w likwidowaniu dobra gminnego ,Szkoła w Parzycach Szkoła w Godzieszowie sprzedaż sali Wiejskiej w Zebrzydowej próba likwidacji szkoły również w Zebrzydowej.
Mam pytanie w szkole w Parzycach klasy liczyły po 3 - 5 osób i było może łącznie 5 klas zbierając do kupy wszystko samych uczniów, wyszła by może cala klasa, kolo 30 osób . Trzeba zatrudnić nauczycieli , na zimę trzeba ogrzać budynek szkoły , trzeba wydawać na materiały biurowe do edukacji trzeba za prąd zapłacić i nauczycielom za pracę . Jaki jest sens utrzymywać taki budynek ? . Jak dla mnie bardzo dobrze że szkoła jedna z których wymieniasz została zamknięta bo pochłaniała masę peniędzy by ją utrzymać, a te 30 dzieci czy może nawet niech będzie ,że więcej można było przenieść do innej placówki, a pieniądze które mają być powiedzmy sobie szczerze w błoto wyrzucane niech dołoży się do szkoły gdzie te dzieci będą uczęszczać . to tak jakbyś miał samochód ,trzeba zatankować , wymienić olej , płyny ale i tak nie pojeździsz nim bo ma tylko jedno koło ,tak było ze szkołą w Parzycach . Ja wcale w tym nie widzę niszczenia dobra gminnego szkołę można przystosować do czegoś innego .