Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Orkiestra na wesele - notowanie 2013-04-01

~Anonim niezalogowany
1 kwietnia 2013r. o 11:22
Wesołego alleluja i smacznego jaja życzy lolita wszystkim grającym na rankingu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4018
#Dorcia5 nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 7:42
Zachecam wszystkich do aktywnego UCZESTNICTWA w rankingu Wczoraj padl rekord dnia i mam nadzieje ze rekord miesiaca w kwietniu tez padnie

DORCIA

10528
#klaliopi nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 20:46
Dorcia5 napisał(a): Zachecam wszystkich do aktywnego UCZESTNICTWA w rankingu Wczoraj padl rekord dnia i mam nadzieje ze rekord miesiaca w kwietniu tez padnie

DORCIA

ja również zachęcam , tu juz padło ( przez cały rok ) wiele rekordów , przez jakiś mało znany zespól z J. Góry . Naszym zespołom i naszym DJ życzę z całego serca takich ruterów jakie posiada J. Góra glosujcie kochani i bijcie rekordy :) Pozdrawiam serdecznie :)

To , że tak jest - wcale nie oznacza , że tak być powinno.
4018
#Dorcia5 nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 21:01
Jezeli chodzi o wczorajszy rekord 300 klikniec to zrobiła to Boleslawiecka Dorotka
zespól jeleniogórski tylko ja prawdopodobnie podpuscił
a twierdzenie ze jest malo znany w Bolesławcu to przesada bo sama byłam na ich 2 weselach w Boleslawcu Tylko zazdrosna konkurencja moze wysnuc takie wyssane z palca domysły
Pamietam ze 2 lata temu Dorotka zazegnywala sie ze opuszcza na stałe ten ranking - ale widac nalogu sie trudno pozbyc no i
widocznie kupiła lepszy router
ktory pozwolił jej osiagniecie wyniku 300 rozlaczen w ciagu dnia Pewnie tez wspomaga sie niezaleznym internetem w telefonie
Zespól jeleniogorski musi zmienic sprzet zeby mu dorownac
pewnie po tym sezonie weslenym tak bedzie
na razie jednak Dorotka jest mistrzynia w rozlaczaniu routera
10528
#klaliopi nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 22:01
nie nadążasz co ? lepsi to wy jesteście jedynie w pomawianiu i intrygach ! :D masakra , jakbym słyszała " ludzia " z PRL-u :D

4018
#Dorcia5 nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 22:08
Najlepsza jest Dorotka -We wszystkim
Jaki byl tu spokoj jak jej nie było

No ale trudno zaczelo sie
Mam nadzieje ze moderator zlikwiduje ten chory ranking
10528
#klaliopi nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 22:19
Dorcia5 napisał(a): Najlepsza jest Dorotka -We wszystkim
Jaki byl tu spokoj jak jej nie było

No ale trudno zaczelo sie
Mam nadzieje ze moderator zlikwiduje ten chory ranking

--- Taki to ja rozum płytki mam ze nikomu go nie damm-----... :D :D:D prześpij się może jutro będziesz miał lepszy dzień :D

4018
#Dorcia5 nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 22:40
Ja ide spac a ty tez idz ! i niech ci sie przysni nowy szybki router
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza