jedna rzecz mnie ciekaiw mzgk wygral za jakas tam stawke wywoz ale pewnie stawka taka jaka gmina utalila zostanie i reszte bedzie trafialo do budrzetu latajac dziure zrobiona przez bezmyslne decyzje urzedasow !
Najpierw wymusili na mieszkańcach stawki 11 zł i 15 zł a później zrobili przetarg, to kto teraz obniży stawki jak każdy z nas podpisał deklaracje ze będzie płacił z góry narzucone stawki?
~ napisał(a): A o nieustanym wzroście cen paliwa i energii czy o wysokiej inflacji słyszeli? O podwyżce VATu słyszeli ?
Słyszeliśmy, ale to raczej nie halo żeby za tę samą usługę z dnia na dzień płacić o 73% więcej. Fachowcy z miasta tak przedstawią sprawę, że będziemy się cieszyć :)
jak zareagować?
dzisiaj wywieziono śmieci i...
sąsiad na moich oczach zasypał w dziesięć minut połowę kontenera wygrabioną z ogródka trawą i odpadami gałązek z krzewów...
kolejny wywóz śmieci za tydzień!!!!
zwrócę mu uwagę to jestem jego wrogiem
zgłoszę do MZGK to jestem waszym wrogiem :D bo okrzykniecie mnie donosicielem :D
i co?...mam podpisać jakiś papier że będę coś tam segregował ?
po co?
Jakiś naiwny ten p. Małkowski. Stawki za odbiór odpadów komunalnych ustaliła Rada Miasta w uchwale z dnia 23-01-2013r. Więc na co mamy liczyć? Na to ,że teraz RM zmieni tą uchwałę i obniży stawki tylko dlatego ,że MZGK wygrało przetarg? Przecież wszyscy po cichu wiedzieli, że spółka komunalna ma największe szanse przetarg wygrać , tak się stało i to nie powinno być dla nikogo zaskoczeniem. A więc stawki ustalone przez RM były uchwalone świadomie. Obym się mylił, czego sobie i Państwu życzę.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.