Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Oddam konia w dobre ręce!!!

8810
#mamaEM nieaktywny
2 maja 2013r. o 12:43
czy nadal aktualne? Bo zły numer jest podany... :/ nie da rady się dodzwonić :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10378
#bromba nieaktywny
2 maja 2013r. o 20:34
mamaEM napisał(a): czy nadal aktualne? Bo zły numer jest podany... :/ nie da rady się dodzwonić :(

Ale kto nie da rady się dodzwonić? jeżeli piszesz o sobie to po prostu nie dajesz rady się dodzwonić i powinnaś napisać : "nie daję rady się dodzwonić",a jeszcze lepiej i prościej "nie można się dodzwonić",bo tak jak jest ,to jak byś pisała o kimś innym,kto w czasie przyszłym nie da rady się dodzwonić.:}
8810
#mamaEM nieaktywny
3 maja 2013r. o 11:07
Wiem co napisałam, dałam numer znajomej pani, która była zainteresowana.
Widzę, że jesteś "specem" od poprawnej polszczyzny iszukasz sobie zajęć, ale to nic pozdrawiam !!
10378
#bromba nieaktywny
3 maja 2013r. o 11:26
mamaEM napisał(a): Wiem co napisałam, dałam numer znajomej pani, która była zainteresowana.
Widzę, że jesteś "specem" od poprawnej polszczyzny iszukasz sobie zajęć, ale to nic pozdrawiam !!

Akurat,gdyby chodziło o zainteresowaną panią to byś napisała,ze osoba zainteresowana nie daje rady się dodzwonić,nie jesteś jedyną osobą,która ,kiedy jej się coś nie udaje zrobić,mówi "nie da rady",nie zastanawiając się ,że takie określenie jest bez sensu.Bez urazy,ale czemuż to my ,mieszkańcy tego kraju mamy nie mówić poprawnie w ojczystym języku?Też pozdrawiam.:}
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.