to teraz niech WALCZĄ o WAS I WASZE interesy... :D
tyle tylko że Wy już ZROBILIŚCIE SWOJE (czyt.obywatelski obowiązek) a teraz oni SWOJE ROBIĄ :D
kolejny kop w du... a ile ich jeszcze dostaniecie ...ho,ho ho... ;) :D
Mamy NASZYCH radnych, którzy dbają o NASZE interesy:
1. to dzięki nim płacimy na 3 m-ce z góry za odpady, bo to najbardziej optymalny i najmniej obciążający nas finansowo sposób
2. to NASI kochani RADNI zatroszczyli się aby mieszkańcy nie dostali worków na szkło i plastik, które firma mogłaby potem odbierać spod domu, lecz wymyślili łatwiejszy i przyjaźniejszy dla mieszkańca sposób donoszenia zgromadzonych odpadów do dzwonów oddalonych czasami około kilometra od miejsca zamieszkania
3. to NASI radni uchwalili, że jeżeli firma zabierająca odpady nie będzie mogła dojechać, bo stan dróg na to nie pozwoli, to mieszkańcy będą mogli się wykazać i samodzielnie przetransportować zapełniony pojemnik do miejsca, z którego firma go bez problemu odbierze
4. to NASI radni uchwalili, że przeterminowane leki trzeba zawozić do Przychodni w Nowogrodźcu (i tu uwaga dali nam wybór: albo ul. Asnyka albo ul. Cicha BARDZO RADNYM DZIĘKUJEMY), funkcjonują jeszcze inne przychodnie publiczne w gminie, ale tym się w ogóle nie należy przejmować...
Myślę że nadszedł już czas nie tylko tego buca Burmistrza ale i jego świty radnymi zwanymi.Basta won do Gierałtowa, a wy radni przydupasi czego sie boicie? Wybory już nie długo zastanówcie sie za kim stoicie. No tak! Dieta radnego nie małą jest!! :* [img=1374775406_c0z51w8.jpg]
:D
to czego tu szukasz na BOLESŁAWIECKIM forum
poszukaj sobie nowogrodzkiego :P
co mnie tu miastowego :D obchodzi jakaś zapyziała dziura zwana szumnie ,,grodzcem,, :D
Widocznie cię obchodzi skoro tu włazisz :> A portal nazwę ma, jaką ma, ale dotyka problemów (i nie tylko) przede wszystkim miezkańców z powiatu bolesławieckiego, do którego N-c należy !! Panjał, czy masz za daleko do łba ??
poniekąd temat mnie obchodzi bo i mój ,,grajdół,, ma podobne problemy... :D
dlatego przeczytałem posty
dlatego w swoim troszkę ironicznie odniosłem się do Waszych wyborów jak widać nieodpowiednich osób...
to też jest ,,klątwą,, Bolesławca :D
dokonywanie nieodpowiednich wyborów :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.