Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przyjazd czerwonych do Legnicy

11202
#Anonim11202 nieaktywny
9 września 2013r. o 18:42
Z pewnością będzie. W końcu jakieś protest, bo ostatnimi czasy suchota w tym kraju i tylko dlatego może zasłynąć. Jeśli myślałaś o rozruchach czy coś w tym stylu to niestety muszę Cię zmartwić, bo nic takiego się nie zapowiada.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
9 września 2013r. o 18:44
Nie no Boże broń właśnie mam nadzieję ze przebiegnie to w spokoju.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
11202
#Anonim11202 nieaktywny
9 września 2013r. o 18:57
TOjsienka napisał(a): Jak wymagać zjednoczenia skoro polak polakowi wilkiem? :|

Jeszcze trzeba się zastanowić, kto tak naprawdę jest Polakiem, bo dajmy na przykład takiego donalda. Mimo jego deklaracji i przynależności do tego kraju ja go za Polaka nie uważam. To jest przykład, bo wymieniać można by jeszcze długo.
5134
#TOjsienka nieaktywny
9 września 2013r. o 19:19
Nie ma co sięgać góry wystarczy popatrzeć nawet na komentarze na forum ile jest zawiści wśród szarych ludzi żeby czasami komuś nie było lepiej niż mi. :|

Dopisane 09.09.2013r. o godz. 19:19:

Ludzie sami sie między sobą wykańczają i w ten sposób wszystko zdycha.

11202
#Anonim11202 nieaktywny
9 września 2013r. o 19:36
To prawda...Wszystko zdycha...Ciężko na to patrzeć, aczkolwiek ja jeszcze dalej żyję w przekonaniu, że mimo tej zawiści w sieci to w realu jednak Polak Polakowi pomoże. Przynajmniej ja tak uważam i pewnie wielu może powiedzieć, że to dość naiwna myśl, ale jednak nie ukrywając często prawdziwa. A mówię to z doświadczenia. ot co.
5134
#TOjsienka nieaktywny
9 września 2013r. o 20:21
Może i tak :|

211
skorn
11 września 2013r. o 0:29

<i>
~ niezalogowany
11 września 2013r. o 1:45
skorn napisał(a): Wojna skończyła się w 1945. Może mi ktoś powiedzieć, czemu sowieci siedzieli tu do 1993?

siedzieli, bo takie były układy: min: Warszawski...Co Wy chcecie od tych Rosjan? Nie ma już tych co "są źli", normalni ludzie jak i my- Polacy.Jeśli oni -ci normalni-są do d... to księża którzy mają kochanki, politycy-kombinatorzy, niemcy-najeźdźcy, amerykańce-ci od stonki, żony i mężowie którzy zdradzają, każdy co kiedyś i teraz kombinuje żeby przeżyć...co? też wynocha z kraju? to kto tu zostanie? idiotyzmy wypisujecie. Czas pewne rzeczy zapomnieć i myśleć o przyszłości.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza