Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nikomariko dla dzieci
~aga niezalogowany
8 września 2013r. o 13:57
Dzisiaj godzina zabawy tylko 5 zł :-) do końca września w tyg 7 zł a w weekend 9zł. Taka jest informacja na drzwiach sali zabaw
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~sm niezalogowany
8 września 2013r. o 21:19
Wkońcu jakaś alternatywa (...)

Zmoderowano 09.09.2013 godz.10:36 - powód: offtop (moderator)
~rodzic niezalogowany
8 września 2013r. o 23:38
Gorąco polecam !!! Dużo atrakcji dla dzieci, ładnie w środku i obie Panie bardzo miłe i uśmiechnięte. Super naprawdę !!!
7489
#aga500 nieaktywny
9 września 2013r. o 7:45
Również polecam. Miło ceny ok. Dużo atrakcji dla maluchów. teraz słyszę "mama idziemy na kulki?"
I super sprawa jest że można dziecko zostawić pod opieką pań na jak ma się np. jakieś sprawy do załatwienia dla mnie ta opcja to rewelacja.

;-)
~mama dwóch córek niezalogowany
9 września 2013r. o 10:26
witam,
byłam wczoraj razem z mężem i dwiema córkami w nowej sali nikomariko. Panie które tam pracują pewnie nas pamiętają bo weszliśmy i niestety od razu wyszliśmy :/ sala zabaw jest przystosowana dla mniejszych dzieci i maluszków a nasze córki mają trochę więcej bo 7 i 8 lat. Szkoda bo liczyliśmy na dobrą zabawę w nowym miejscu. (...)

Zmoderowano 09.09.2013 godz.10:37 - powód: offtop (moderator)
~,,, niezalogowany
9 września 2013r. o 10:56
niestety , nie to miejsce, przy tak ruchiwej ulicy no i tak daleko z miasta. a poza tym raczej bałabym się zostawić dzieciaczki pod opieką kogoś obcego. trochę za mało miejsca. przykro mi
~mama niezalogowany
9 września 2013r. o 11:04
Dokładnie sala przystosowana dla maluszków tzn dzieci w wieku przedszkolnym!!! SZKODA!!!!!
~kiki niezalogowany
9 września 2013r. o 11:17
Widzę ,że konkurenja czuwa.Nie można złego słowa powiedziec o starej sali,natomiast tą się odrazu krytykuje.Ja uważam ,że nowa przede wszystkim świeża,czysta sala jest super propozycją dal wszystkich maluchów!
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza