Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Otwarcie Szkoły Pijarów
~Ojciec niezalogowany
12 września 2013r. o 0:41
A ja nie mam zdania, niech sobie chodzi kto chce...tylko mnie wku..a to, że jakiś typek pod moim nikiem wypowiada się tu. Moje dzieciaki naparzają się w MZS 2 i uczą się życia w dżungli zwanej społecznością. Poco im wpajać religijne wychowanie, jeśli ksiądz sam jest jak cham. Ostatnio na spotkaniu przedkomunijnym tak się zaperzył, że zwyzywał prawie całe osiedle od pogan. Dziwny to ksiądz co dzieci straszy i drze ryja na nie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 września 2013r. o 6:26
...już.skończyliście wylewać swoją żółć.....jak zwykle tolerancyjni.zero wiedzy na temat tej szkoły widać macie,bo takich bzdur palikotowych dawno nie słyszałem.
2041
#zula999 nieaktywny
12 września 2013r. o 8:06
~ojciec napisał(a): A ja swojego posłałem i nie załuje puki co jest ok ,4 wf-y 1 religia 20 osób w klasie ,nauczyciele wydają się być spoko ,....zobaczymy ,na pewno lepiej niż w państwowej

Właśnie w przyszłym roku chcę córkę posłac tam do gimnazjum.Czytałam o założeniach szkoły i bardzo mi się spodobały.Jestem ciekawa czy tak będzie faktycznie.

Dopisane 12.09.2013r. o godz. 08:06:

emem napisał(a):
~mir.ko napisał(a): lepsze to niz dziecinne tatuze, kolczyki w jezyku i pepku.

W czym lepsze? Dlaczego?
Co Ci przeszkadza kolczyk? Moze jeszcze wlosy maja golic?

Ale cos jest nie tak skoro dziecko 14-15lat przekłuwa sobie język albo robi tatuaż.
~Co to za ojciec jeśli ma takie dylematy niezalogowany
12 września 2013r. o 8:14
~Ojciec napisał(a): Poco im wpajać religijne wychowanie, jeśli ksiądz sam jest jak cham. Ostatnio na spotkaniu przedkomunijnym tak się zaperzył, że zwyzywał prawie całe osiedle od pogan. Dziwny to ksiądz co dzieci straszy i drze ryja na nie.

Ani czarna sukienka ani wychowanie religijne nie zamienia ludzi w anioły. Anioły to są tylko w niebie! Każdy pracuje na swoje zbawienie sam. Ty nie pójdziesz do piekła za czyny złego księdza, tylko za swoje własne!
Po co wpajać wychowanie religijne?
Ano choćby po to, by cię dziecko nie zarżnęło za to że np. nie zgodzisz się puścić go na dyskotekę! Zastanów się - lepszy będzie syn "róbta co chceta" czy ten co wie że nie wolno kraść kłamać i zabijać? Wierzący będzie bał się piekła, niewychowany katolicko weźmie kałacha, rozwali kilkadziesiąt przypadkowych osób i sam popełni samobójstwo. Wybór należy do ciebie - a fakt że intnieją źli księża nie ma tu żadnego znaczenia!
~Ann niezalogowany
12 września 2013r. o 8:32
Antyklerykalny portal opublikował artykuł chyba z musu na polecenie prezydenta.
1
emem
12 września 2013r. o 8:58
zula999 napisał(a): Ale cos jest nie tak skoro dziecko 14-15lat przekłuwa sobie język albo robi tatuaż.

Co jest nie tak? Jesli tak lubi to nic Tobie i innym do tego.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
41
#jegomosc nieaktywny
12 września 2013r. o 9:04
~Ann napisał(a): Antyklerykalny portal opublikował artykuł chyba z musu na polecenie prezydenta.

No co ty, sam papież nas o to poprosił i dopiero się zgodziliśmy:P

www.djdowynajecia.pl
11202
#Anonim11202 nieaktywny
12 września 2013r. o 9:09
Dokładnie tak. Skoro tak bardzo chcecie być zachodni, to czemu uszanować nie chcecie, że dziecko chce kolczyk, albo tatuaż? Niech robi, tobie pokazywać nie będzie, a co powiedzą sąsiędzi? Niech cię to gówno obchodzi. 15 lat skończyłem już jakiś czas temu, a teraz na basenach, pocieszne matule nie mogą odwrócić wzroku od mojego tatuażu, a te bardziej pocieszne to i nawet skomentują.
Lepsze jak 15 będzie chciała ten kolczyk w pępku, niż jakby miała zostać galerianką.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza