Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wyproszona ze sklepu na ul. Asnyka

~mama dużych dzieci niezalogowany
4 października 2013r. o 12:55
Nie mam małego dziecka i dwie godziny temu przechodziłam obok tego sklepu.
Przechodziłam i będę przechodzić - też tam nie wejdę !
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
4 października 2013r. o 13:21
~kol napisał(a): Zostałam wyproszona ze sklepu na ul. Asnyka z dzieckiem w wózku.Szok!A najlepsze jest to,że zrobiła to szefowa we własnej osobie "ludzie brudzą butami a wózkami jeszcze bardziej..."Zasugerowałam żeby ludzi także wyprosić.Moim zdaniem wystarczy mop i ktoś do obsługi,może szefowa....Co wy na to?Zmoderowano 03.10.2013 godz.20:19 - powód: nazwa sklepu , nie związana ze sprawą (moderator)

I bardzo dobrze, że zostałąś wyproszona, kup sobie nosidełko i wejdź z dzieckiem. Inni ludzie nie będą się przepychać z twojego powodu bo masz taki kaprys.
Do mojego tez nie wejdziesz :D
~ niezalogowany
4 października 2013r. o 13:34
aniapaula napisał(a): ja podejrzewam ,że ta Pani nie może mieć dzieci i jest poprostu zazdrosna.... :P :P :P ....może pomyślałaby o automacie z kapciami przy wejściu , jak w szpitalach ;)

Akurat,ale (...) cie ponosi,jest czego zazdrościć :D :D :D ,koń by się uśmiał,jak mozna tak (...) myśleć,? Na pewno zazdrosci smrodu,nieprzespanych nocy,zniekształconej figury ,obwisłych piersi,wrzasków,kłopotów i wydatków.Do sklepu wchodzi sie z dzieckiem w nosidełku a nie wjezdza wózkiem.Kobieta miała racje ,ze wyprosiła.

Zmoderowano 04.10.2013 godz.20:49 - powód: błąd cytowania (moderator)
~Ja niezalogowany
4 października 2013r. o 14:05
~mama dużych dzieci napisał(a): Nie mam małego dziecka i dwie godziny temu przechodziłam obok tego sklepu.
Przechodziłam i będę przechodzić - też tam nie wejdę !

Ja też nie wejdę do deb.....ki. !! !!
~ niezalogowany
4 października 2013r. o 14:08
Ludzka głupota jest jedyną rzeczą oddającą ideę nieskończoności (Ernest Renan) i nie mam tutaj na myśli pani zakładającej wątek
11202
#Anonim11202 nieaktywny
4 października 2013r. o 14:10
Pewnie rzadko kiedy myślisz.
~ niezalogowany
4 października 2013r. o 14:26
Motywacja napisał(a): Pewnie rzadko kiedy myślisz.

ehhh Motywacjo.. nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz..
~mama niezalogowany
4 października 2013r. o 14:40
Wypowiadaja sie gimbusy które jeszcze nie wiedza po co nosza.Ja mam dwoje dzieci wiem ze zakupy z dzieckiem w wózku to nie jest to co kochamy najbardziej .Sama staram sie robic taK zeby na czas szalenstw w sklepach maluszki zostały pod czyjas opieka lecz czasami nie da rady trzeba zabrac ze soba maluszka.Tak jak zachowało sie to babsko to jest karygodne skoro jakosc sprzedawanych przez nia rzeczy jest rówa z poziomem kultury osobistej to dlugo interes nie pociagnie.
REKLAMA BAU zaprasza